D1LH4L1LH220VY79GV2

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders
1
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.
QTY: 1
Winkelkar
Koop nu
Toevoegen aan offerte
Gratis retour.Details
Toevoegen aan verlanglijst
Over dit artikel
 • Efficiënte waterzuivering: dankzij het verwarmingselement van 750 watt kan ons water voor thuisgebruik nog steeds tot 1 liter (0,3 gal) per uur produceren en ongeveer 24 liter per dag. Het kan vaste stoffen, vluchtige organische stoffen en andere verontreinigingen effectief oplossen en u voorzien van zuiver gedestilleerd water om gemakkelijk te kunnen drinken. Naast het destilleren van water kan er ook alcohol en essentiële oliën van gemaakt worden. Perfect voor kantoren, woningen, laboratoria, tandheelkundige klinieken, etc.
 • Nauwkeurige temperatuurweergave: onze tafelmodel waterstill is uitgerust met een intuïtief bedieningspaneel dat de ingestelde temperatuur weergeeft van 30 ℃ tot 108 ℃. Dit geeft u meer controle over het destillatieproces. Bovendien stopt het dankzij de droogverbrandingsbeveiliging met verwarmen wanneer de temperatuur hoger is dan 115 ℃ en schakelt het automatisch uit wanneer het hoger is dan 150 ℃.
 • Verbeterde timingfunctie: naast de hierboven beschreven conventionele functies biedt onze gedestilleerdwatermaker een timingfunctie. Het tijdsbereik van 0 tot 99 uur is ideaal voor fermentatie bij constante temperatuur en voldoet perfect aan uw productiebehoeften voor alcohol, etherische olie en hydrolaat. Het wordt ook aanbevolen om 3,5 uur in te stellen bij het destilleren van 4 L (1,1 gal) water. Op deze manier blijft er aan het einde van de destillatie wat water op de bodem staan, wat kalkaanslag effectief kan verminderen.
 • Geselecteerde materialen en snelle warmteafvoer: alle onderdelen die in contact komen met water zijn gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal, inclusief de binnentank, binnendop en wateruitlaat. De plastic karaf van voedselkwaliteit zal niet gemakkelijk barsten of breken. Een ingebouwde aluminium ventilator met 4 bladen en een SUS 304 condensatiespiraal zijn duurzaam genoeg om een snelle warmteafvoer en een langere levensduur te garanderen.
 • Gebruiksvriendelijke accessoires: om u een betere gebruikservaring te bieden, bieden wij u een fles reinigingspoeder en 3 verwisselbare houtskoolpakketten aan. De binnentank kan eenvoudig worden gereinigd met het reinigingspoeder. Kalkaanslag kan tot een minimum worden beperkt door aan het einde van elke destillatie wat water op de bodem te laten staan. Door het koolstofpakket op de wateruitlaat te installeren, kan het gedestilleerde water verder worden gezuiverd en de smaak worden aangepast.
Zie meer Zie minder

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving
精品模版1-PC(3+banner)
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders
Waterdestilleerder voor huishoudelijk gebruik van 4 liter
1 L/u Efficiëntie van destillatie & temperatuur/tijd aanpassing & plastic container
 • VEVOR Water Distiller met een geüpgraded bedieningspaneel is een perfect hulpmiddel om uw water te zuiveren en u te helpen een constante aanvoer van gedestilleerd water te krijgen, of u nu thuis of op kantoor bent. Dit kan nog steeds VOC's effectief oplossen en andere onzuiverheden filteren, en de destillatiesnelheid bereikt tot 1L (0,3 gal) water per uur. Een ideale aanvulling op een kleine keuken, hij is niet veel groter dan een waterkoker en neemt niet zoveel ruimte in beslag.
 • Efficiënte waterbehandeling
 • Nauwkeurige temperatuurweergave
 • Verbeterde timingfunctie
 • Geselecteerde materialen en snelle warmteafvoer
 • Gebruiksvriendelijke accessoires
Belangrijkste kenmerken
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders

Gisting bij constante temperatuur

De verbeterde tijdinstellingsfunctie en traditionele temperatuurregeling zijn perfect voor fermentatie bij constante temperatuur, dus u kunt deze machine gebruiken om alcohol, hydrosol en etherische oliën te destilleren.

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders

Uitstekende dubbele bescherming

Het apparaat stopt met verwarmen wanneer de temperatuur hoger is dan 115 °C. En het wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de interne temperatuur hoger is dan 150°C. De dubbele beveiliging beveiligt uw dagelijkse werkzaamheden.

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders

Efficiënt koelsysteem

De ventilator met vier bladen aan de bovenkant is gemaakt van lichtgewicht aluminium en de condensatiespiraal in de uitlaatdop is gemaakt van roestvrij staal 304. Een betrouwbaar warmteafvoereffect kan worden gegarandeerd.

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 750W 1L/h. Witte distilleerders
Zie meer
Vergelijk met soortgelijke artikelen
Zie meer

Specificaties

Model YMK40208
Kleur wit
Spanning 220V/50Hz
Nominaal vermogen 750W
Destillatie-efficiëntie 1 L/u (0,3 gal/uur)
Temperatuurbereik 30-108 ℃ (86-226,4 ℉)
Vatmateriaal 304 roestvrij staal
Materiaal karaf food grade kunststof
Karaf Volume 4 L (1.1 Gal)
Grootte karaf Φ 180 x 190 mm (Φ 7,1 x 7,5 inch)
Gewicht karaf 1025 g (2,3 lbs)
Machineafmetingen Φ 235 x 385 mm (Φ 9,3 x 15,2 inch)
Machinegewicht 3582 g (7,9 lbs)
Handleiding
Vragen en antwoorden
Q: Dag, Is een van deze destilleer apparaten ook zonder aluminium? Dat is nml juist het metaal dat je ver van je water wilt hebben… Dank en groet, Daphne Smit
A: Alles wat in contact komt met water is van roestvrij staal.
door vevor op
Bekijk alle 1 beantwoorde vragen
Beoordelingen per functie
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Zie meer Zie minder
Jonathan L.
Waterdistiller 2.o
Beoordeeld op
Ja de machine werk goed, de machine is redelijk van kwalitijt in verhouding met de toegenkelijke prijs. Het doet wat het dient te doen en is heel gemakelijk in gebruik. Ik heb al zo een machine gehad in het verleden ik raad alle mensen aan om een waterdistiller in huis te halen, dat niet alleen voordeliger in de portmonee maar is ook gezonder dat mineraal water uit plastieke flessen. Mijn eerste machine die heb ik hier ook gekocht 83 euro, die is jammer stuk maar die heeft heel veel opgestaan, meeste dagen gelijk 16 uur per dag, dat waren 4 kruiken van drie liter, dat een pak water van de fles bespaard. Cunclusie een Super deal, Win/win en als deze het begeeft heeft koop ik hier waarschijlijk nog een. Dank U aan het Vrevor team en belijd voor de aanbieding Cheers Jonathan ...Zie meer Zie minder
Handig
Bekijk alle 1 beoordelingen

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Aanbevolen zoekopdrachten
1/1