Over VEVOR
Over VEVOR
VEVOR is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in apparatuur en gereedschap. Samen met duizenden gemotiveerde medewerkers zet VEVOR zich in om doe-het-zelvers en professionals te voorzien van robuuste apparatuur en gereedschap tegen de laagste prijzen. Vandaag de dag heeft VEVOR meer dan 10 miljoen klanten in meer dan 200 landen en regio's tevreden gesteld.
VEVOR heeft een van de BESTE geïnnoveerde technische teams die altijd VEVOR's merkslogan in de praktijk brengen - taaie apparatuur en gereedschappen, betaal minder. Wij zijn trots op onze snelle levering, 30 dagen gratis retour, en 24/7 klantenservice, die altijd aan de verwachtingen van onze klanten voldoet en deze zelfs overtreft.
Waarom VEVOR
Handige Express
Snelle & Veilige Levering VEVOR heeft een nauwe samenwerking met logistieke dienstverleners en agenten uit de belangrijkste landen over de hele wereld, met vier transportmodi: "zee, land, lucht en spoor". Een uitgebreid magazijn en een efficiënt logistiek systeem zorgen ervoor dat de artikelen binnen 2 tot 5 dagen geleverd worden.
Betaalbare Prijs
Ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen van topkwaliteit heeft VEVOR een absoluut prijsvoordeel, zodat onze klanten kunnen rekenen op kostenefficiënte producten van hoge kwaliteit. Wij zullen altijd de merkslogan van VEVOR in praktijk brengen: sterke apparatuur en gereedschap, betaal minder.
leverancier
De kostenbesparingen worden aan u doorgegeven
consument
Premium Kwaliteit
VEVOR heeft onder vele belangrijke leveranciers producten van hoge kwaliteit en kosteneffectief geselecteerd. Wij beschikken over innoverende technische teams om betrouwbare apparatuur en hulpmiddelen te selecteren, zodat alle producten aan de consistente kwaliteitsnorm en de eisen van de gebruikers voldoen.
Controleer leveranciers
Selecteer topleveranciers
Aankoop optimaliseren
Betalingswijze
Veilig en Gemakkelijk Betalen VEVOR biedt verschillende veilige betaalmethoden, van PayPal tot Credit Card, uw betaling is veilig, zeker en gemakkelijk.
Wereldwijde Magazijnen
We hebben een wereldwijde supply chain-indeling met meer dan 60 magazijnen in de VS, Canada, het VK, Duitsland, Australië en andere landen en regio's. Op basis hiervan kunnen we de goederen binnen 2-5 dagen bij de consument leveren.
Zorgeloos Winkelen
Vandaag de dag bestrijken onze producten meer dan 30 categorieën en 1 miljoen soorten producten. Bovendien heeft VEVOR een professioneel after-sales team dat altijd voor u klaar staat en u een plezierige winkelervaring bezorgt.
30 Dagen Gratis Retourneren
Standaard Garantie
Gratis Verzending
24/7 Klantenservice