1/1

QZDDDZTKB220V7JP7V2

VEVOR Mok Drukmachine 28 x 16 x 16 cm Mok Warmtepers Machine Wit Mok Hittepersmachine Gemaakt van ABS, Siliconen en Teflon met Ontwerp met Één Knop en Automatische Deur, Compatibel met 11-15 oz Mok

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Instelling met Één Druk op de Knop: Tik op de knop bovenop de mok om deze in of uit te schakelen en pas de temperatuur of tijd naar wens aan. Temperatuurbereik: 0-392℉ / 0-200℃; Tijdbereik: 0-100s. Houd de aan/uit-knop 6 seconden lang ingedrukt om de gewenste temperatuur in te stellen. Houd de aan/uit-knop 10 seconden lang ingedrukt om het aftellen van de gewenste verwarming in te stellen.
  • Automatische Verwarmingsplaat: Wanneer u een kopje erin plaatst om te verwarmen, sluit de sensor aan de onderkant van de mokverwarmer de verpakking automatisch. Nadat de sublimatie van een kopje is voltooid, gaat de deur automatisch open, waardoor de hele operatie intelligent en gemakkelijk wordt.
  • Uitstekende Consistente Resultaten: Deze automatische mokkenpers maakt het gemakkelijk om onberispelijke sublimatietransfers te bereiken met een stijlvol, ruimtebesparend en afgerond exterieurontwerp. Geschikt voor ronde bekers van 11-15oz met rechte wanden. Deze pers kan niet alleen op keramische mokken drukken, maar kan ook worden gebruikt op roestvrij staal en glasmaterialen.
  • Veilig in Gebruik: Deze mokpers wordt automatisch uitgeschakeld na 30 minuten wanneer deze niet in gebruik is. U kunt ook de aan/uit-knop gebruiken voor een noodstop of er op elk moment op drukken om de machine opnieuw te openen. Het interne cirkelvormige verwarmingsontwerp heeft het effect om brandwonden op het lichaam te voorkomen.
  • Perfecte Geschenken: Geef de geschenken van levendige, gepersonaliseerde mokken van professionele kwaliteit met VEVOR-mokpersen. Het is een goede keuze om een bekerpersmachine naar je ouders te sturen of de bekerpers te gebruiken om levendige gepersonaliseerde mokken te maken als cadeau voor je familie, vrienden en leraren met Kerstmis, jubileum, Thanksgiving en Nieuwjaar.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Smbzh

J'adore

Je me sert de cette machine pour créer des désignes sur mug. Résultats de bonnes qualités.Facile d'utilisation

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.