Gratis Bezorging
30 Dagen Probleemloos Retourneren
12 Maanden Garantie
Populair
(1)
off
€39.99
39.99
Kortingsprijs na inschrijving Korting na inschrijving
39.99
Opslaan
Niet-PRO-account
Nog maar 1 over, bestel snel

Geen resultaten

Wandplank

Zwevende plank voor het stimuleren van opslagoptimalisatie


Misschien verlang je naar een woonkamer vol dierbare boeken en een elegante inrichting die niet rommelig is en een chique en moderne uitstraling heeft. In een wereld waar het maximaliseren van functionaliteit en esthetiek van essentieel belang is, is de VEVOR roestvrijstalen zwevende plank een perfecte optie Opslag en organisatie.


Het gebruik van zwevende planken gaat verder dan een eenvoudige opslagoplossing, in tegenstelling tot draadplanken. Deze combineren functionaliteit en design, waardoor er minimale ruimte wordt ingenomen en er tegelijkertijd ruimte is voor weergave. De roestvrijstalen zwevende plank van VEVOR bevordert dit concept en zorgt voor een slanker, duurzamer en minimalistisch ontwerp. In tegenstelling tot draadplanken kunnen de zwevende VEVOR-planken een wow-factor toevoegen aan elke ruimte – of ze nu worden gebruikt om verzamelobjecten tentoon te stellen, een keuken te organiseren of een thuiskantoor te stylen.


Zwevende planken uit onze collectie


Vind uw droommix van esthetiek en functionaliteit in ons assortiment zwevende planken. Voeg een rustieke houten charme of moderne glazen elegantie toe aan uw ruimte door de veelzijdige reeks strakke ontwerpen te selecteren. Combineer vandaag nog uw huis met een ideale optie.


Houten zwevende plank


Houten zwevende planken zijn gemaakt van massief of bewerkt hout en zorgen voor een traditionele, betrouwbare en stoere uitstraling. Ze passen meestal de onzichtbare beugels of muurbeugel toe, waardoor het lijkt alsof hij aan de muur hangt. Ze doen dit omdat dit arrangement zware voorwerpen ondersteunt en goed combineert met verschillende decorthema's.


Ze zijn sterk en kunnen zwaardere dingen dragen, zoals boeken en keukengerei, terwijl ze een duurzame en klassieke stijl behouden. Ze bieden een hele reeks afwerkingen en houtsoorten, waardoor ze aanpasbaar zijn.


Glazen zwevende plank


Floatglas, oftewel gehard glas, staat bekend om zijn sterkte en veiligheid. Meestal worden bij deze planken beugels of speciale hardware gebruikt om een strakke, moderne uitstraling te garanderen die elke kamer actueel houdt.


Zwevende glazen planken lijken leegte te suggereren en dus minder rommel, waardoor een illusie van ruimtelijkheid in een bepaalde ruimte ontstaat. Ze zijn modieus, bieden plaats aan decoratieve voorwerpen en zijn eenvoudig schoon te maken voor keukens en badkamers.


Metalen zwevende plank


Deze zwevende planken zijn meestal gemaakt van zeer duurzame en robuuste materialen zoals roestvrij staal en aluminium. Stijve montagebeugels en ondersteunende hardware worden doorgaans bij de planken geleverd. Ze zijn van metaal gemaakt en aan de muur gemonteerd, waardoor het beeld ontstaat van een sierlijke zweefmolen in de kamer.


Deze metalen zwevende roestvrijstalen planken zijn stevig en kunnen op bepaalde plaatsen worden gebruikt voor een robuustere opslag van zwaardere goederen. Ze zijn stijlvol en passen in elke kamer met een strakke en moderne stijl.

Onderhoud van zwevende planken


Laat het moeiteloos stralen! Houd de zwevende planken schoon, verdeel de gewichten gelijkmatig en maak ze sterk genoeg om de dagelijkse activiteiten in huis te doorstaan zonder uw woonkamer rommelig te maken.


Spijk en span


Pak een zachte doek en veeg de planken af om stof, vlekken of willekeurige vlekken te verwijderen. Laat ze stralen! Zorg er dus voor dat je de reiniger voor hout, glas of metaal gebruikt, zodat het er mooi uitziet zonder schade op te lopen.


Voorkom overbelasting


Houd rekening met het draagvermogen van de planken en plaats geen voorwerpen die zwaarder zijn dan deze limiet, om schade aan de planken of de muur te voorkomen.


Periodieke controles


Zorg ervoor dat u elke montagebevestiging van tijd tot tijd controleert. Controleer de schroeven om er zeker van te zijn dat ze nog steeds stevig vastzitten. Draai alles vast dat los aanvoelt voor een betere stabiliteit.


Voorkom waterschade


Zorg voor voldoende ventilatie van houten planken in ruimtes met veel vocht om waterschade te voorkomen. Verwijder vocht uit planken van glas of metaal om watervlekken en roest te voorkomen.


Overwegingen voor roestvrijstalen zwevende planken


Neem een duik in onze gids met essentiële informatie over roestvrijstalen zwevende planken, inclusief materiaalkeuze, gewichtscapaciteit, ontwerpstijl en installatietips voor een goed ingericht huis.


Materiële zaken


Het kan hout, glas, metaal of zelfs acryl zijn, afhankelijk van je sfeer. Elk van deze materialen geeft een smaak, of het nu een warm, houtachtig gevoel is of een uitstekend glanzend, glasachtig uiterlijk.


Draagvermogen


Zorg ervoor dat uw planken geschikt zijn voor uw displays. Je wilt natuurlijk niet dat ze toegeven aan je uitstekende boeken of schattige plantenteam.


Installatiegemak


Kijk naar planken met eenvoudige installatiehandleidingen of bevestigingsmateriaal. Wil je hoofdpijn omdat je het zelf doet?


Esthetische aantrekkingskracht


Onthoud de blik! Selecteer roestvrijstalen planken die goed bij uw interieur passen, of het nu rustiek, industrieel of minimalistisch is.


Premium VEVOR roestvrijstalen zwevende planken


VEVOR wemelt van de beste schappen. Bekijk ze om de gewenste te krijgen en uw opslag te optimaliseren.


Roestvrijstalen plank van 18 x 60 inch


Deze wandplanken hebben een uitzonderlijk draagvermogen, een eenvoudig te installeren ontwerp en een stevige roestvrijstalen structuur. Met een draagvermogen van 450 kg zijn deze commerciële zwevende planken zijn uitstekend geschikt voor het rangschikken van specerijen en grotere voorwerpen. Voor een arbeidsbesparende montage worden onze commerciële roestvrijstalen zwevende planken voor wandmontage geleverd met alle benodigde componenten. Het is ook mogelijk om dit zakelijke wandrek in de wasruimte, garage, slaapkamer of keuken te plaatsen.


Zwevende roestvrijstalen plank van 14 x 36 inch


Onze NSF-gecertificeerde 430 roestvrijstalen wandplanken zorgen voor een lange levensduur en eenvoudiger onderhoud. Het oppervlak van deze plank heeft een gepolijste afwerking. Dit Zwevende plank van 36×14 heeft een maximaal laadvermogen van 300 LBS. Bovendien wordt de stabiliteit van de gehele plank gegarandeerd door het opvallende driehoekige steunontwerp. Dankzij de open indeling zijn ingrediënten en benodigdheden handig binnen handbereik.


Roestvrijstalen plank van 30 x 90 cm


Met onze zwevende roestvrijstalen plank heb je voldoende ruimte om zelf te gebruiken. Het maximale laadvermogen hiervan Zwevende plank van 36 x 12 inch bedraagt 250 pond. Een geborstelde afwerking op het roestvrijstalen oppervlak zorgt ervoor dat het bestand is tegen regelmatige krassen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat gemorst voedsel of drank uw oppervlak beschadigt. Voor een arbeidsbesparende montage worden onze commerciële, aan de muur gemonteerde zwevende roestvrijstalen planken geleverd met alle benodigde componenten.


Zwevende roestvrijstalen plank van 30 x 50 cm


Met een draagvermogen van 230 kg is dit 12 ×24 roestvrijstalen plank is uitstekend geschikt voor het rangschikken van specerijen en grotere voorwerpen. Het metalen wandrek staat veilig en stabiel dankzij de driehoekige beugels. Een zwevende wandplank met afgeronde randen kan handletsel voorkomen en voldoende veiligheid bieden voor de keuken. Het installeren van onze restaurantwandplank is eenvoudig en gemakkelijk, waardoor u tijd en moeite bespaart. Deze plank is handig om bij de hand te hebben, of u nu in de keuken werkt of benodigdheden en ingrediënten binnen handbereik wilt houden voor snelle toegang.


Waarom VEVOR voor roestvrijstalen zwevende planken?


VEVOR is absoluut een van de beste opties als het gaat om zwevende roestvrijstalen planken voor de upgrade van je huis. VEVOR biedt een breed productassortiment, waardoor ze een verscheidenheid aan stijlen hebben die bij elke smaak en ruimte passen. Met de producten van VEVOR kunt u een verscheidenheid aan ontwerpschema's realiseren, van chic en modern tot gezellig en rustiek. VEVOR biedt rekken die gemaakt zijn van hoge kwaliteit, die er niet alleen goed uitzien, maar ook gebouwd zijn om lang mee te gaan. En het beste deel? VEVOR handhaaft nog steeds de hoge kwaliteit van zijn producten, maar verkoopt ze tegen betaalbare prijzen, wat zorgt voor een ideale combinatie van stijl, kwaliteit en betaalbaarheid. Kom nu in actie en maak van uw huis een stijlvol huis!


Veelgestelde vragen over zwevende planken van roestvrij staal


Vraag 1: Zal het ophangen van de zwevende plank met Command Strips problemen veroorzaken?


A1: GEEN MANIER. Commandostrips zijn bedoeld voor kleine ingelijste afbeeldingen, verjaardagsborden en illustraties voor kleuters.


Vraag 2: Wat is de juiste afstand tussen roestvrijstalen wandplanken voor de beste gewichtsverdeling en veiligheid bij het ophangen van pottenrekken?


A2: De pottenrekken moeten voldoende ruimte hebben tussen de roestvrijstalen wandplanken om het gewicht van de items te kunnen dragen. Minimaal 20-24 inch voor zwaar kookgerei om het gewicht gelijkmatig te verdelen en overbelasting te voorkomen.


Vraag 3: Zijn zwevende roestvrijstalen wandplanken compatibel met elk type muur?


A3: Veel zwevende roestvrijstalen planken kunnen ook op veel soorten muren worden gemonteerd, maar het materiaal en de stabiliteit van de muur zijn dat wel. Voor gipsplaat, beton of baksteen kunnen verschillende installatiemethoden nodig zijn.