Gratis Bezorging
30 Dagen Probleemloos Retourneren
12 Maanden Garantie
Populair
off
€71.99
71.99
Kortingsprijs na inschrijving Korting na inschrijving
71.99
Opslaan
Niet-PRO-account
Nog maar 1 over, bestel snel

Geen resultaten

Wandplank

GARAGE Wandplank voor opruimen


Ga dieper in op een plek voor organisatorisch geluk, waar opbergen een wandeling in het park wordt met een VEVOR garagewandplank. Binnen enkele seconden is uw rommel in de garage opgeruimd en is uw werkruimte op orde dankzij de garagewandplanken van VEVOR.


VEVOR garagewandrekken zijn de oplossing voor briljant materiaalbehandeling en de magie van intelligent rekken en opslag. Berg gereedschap, apparatuur en overige spullen moeiteloos op en benut elke vierkante millimeter optimaal. VEVOR verkoopt echter meer dan alleen schappen. Het creëert een sfeer van comfort die het leven verbetert door opbergruimte en toegankelijkheid opnieuw te definiëren, waardoor het extra voordeel van gemak wordt geboden. Blijf lezen en ontdek meer!


Ons assortiment garagewandplanken


Maak van uw garage een georganiseerd toevluchtsoord met ons veelzijdige assortiment wandplanken. De volgende planken zijn eenvoudig te installeren en duurzaam en vormen de ultieme oplossing voor uw garagebehoeften.


Metalen verstelbare planken


De planken zijn gemaakt van massief staal of metaal met verstelbare beugels of rails, die kunnen worden aangepast aan elke gewenste plankhoogte. Ze worden op beugels gemonteerd, die in de muren van een kamer worden gehaakt en dienen als platforms voor het plaatsen van dingen in verschillende vormen en maten.


Dit zijn stevige, stevige planken die de enorme gereedschappen en apparaten kunnen ondersteunen. De aangeboden opslag is verstelbaar en dus op elk moment compatibel met de volledige inhoud.


Draadrekken


Dergelijke draadrekken hebben een metalen gaas of staal, wat een verbeterde luchtstroom en transparantie mogelijk maakt. Deze planken zijn voorzien van clips en haken, die aan muurbeugels worden bevestigd. De lichtgewicht opslag is beschikbaar op deze plank.


De open indeling zorgt voor vrije luchtbeweging en maakt objecten zichtbaar om stofophoping te voorkomen. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben geen stevig oppervlak waarmee u rekening moet houden voor elke garageopslagbehoefte.


Kunststof modulaire rekken


Modulaire stellingsystemen zijn gemaakt van duurzame kunststofmaterialen en hebben in elkaar grijpende componenten die naar wens kunnen worden gemonteerd of gedemonteerd. Deze planken worden meestal vergrendeld of vastgeklikt om de gewenste opslagruimte te creëren.


Ze zijn licht van gewicht en worden niet aangetast door vocht en vocht. Deze planken bieden diverse opstellingen, snelle installaties en aanpasbare opbergmogelijkheden, waardoor je je opberger op elke manier kunt inrichten.


Onderhoud van garagewandplank


Hoewel het verzorgen van uw garagewandplank geen rocket science is, is het wel essentieel. Je moet het schoonvegen en zoeken naar scheuren en slijtage. Laten we enkele essentiële onderhoudstips doornemen.


Regelmatige schoonmaak


Vuil, roet en andere gemorste vloeistoffen hopen zich op in de schappen, waardoor ze regelmatig moeten worden schoongemaakt. Houd er bij metalen planken echter rekening mee dat deze roesten in vochtige omgevingen. Eventuele afzettingen kunnen voorzichtig worden gewassen met een mild reinigingsmiddel of zeepsop om de reinheid te behouden.


Inspecteer op schade


Controleer uw plank om te zien of er schade is. Controleer nogmaals alle losse schroeven, zorg ervoor dat deze nog steeds stabiel en veilig aan de muur hangt. Wanneer u problemen opmerkt, neem dan de nodige stappen om sommige onderdelen los te maken en ze te stabiliseren.


Gewichtsverdeling


Bovendien moet je nadenken over het gewicht dat ze zullen dragen. Het mag echter niet overbelast worden en letsel veroorzaken, want het product moet worden gebruikt zoals bepaald door de gewichtscapaciteit. Om de stabiliteit te garanderen, moet het gewicht op elke plank gelijkmatig worden verdeeld.


Factoren waarmee u rekening moet houden bij een garagewandplank


De garagewandplank is niet zomaar een blikvanger. Denk aan de ruimte, stevigheid en draagvermogen. Maar wacht, er is meer! Het installatiegemak, het materiaal en het aanpassingsvermogen spelen ook een rol. Wij helpen u met kiezen.


Ruimtebewust


Meet de muurruimte van uw garage voordat u erin duikt. Het helpt. Op een muur met een breedte van 48 inch passen bijvoorbeeld planken van 48 inch lang, maar dit is geen algemene wet. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte in de kamer is en dat de plank groot genoeg is.


Materialen zijn belangrijk


Metalen planken? Robuust. Draadplanken? Aansteker. Het gezegde 'je kiest wat je opslaat' is waar. Het is een sterk metaal, maar kan roesten als het niet wordt gecoat. Draadplanken? Licht maar niet sterk genoeg om zwaar gewicht te dragen. Kies slim!


Sterkte gesprek


Feitentijd! Voor elke garageplank kan men tot 50-200 pond per plank laden. Als u ten slotte zwaar gereedschap heeft, moet u het gewicht van elk gereedschap bepalen. Zorg ervoor dat het stabiel op de plank blijft staan, zonder te wiebelen of te vallen.


Gemakkelijke installatie


Er is elleboogvet nodig om sommige planken op te zetten. Een zuchtje wind! Zoek naar planken die vaak herschikt kunnen worden – ze zijn als volwassen Lego.


Topklasse VEVOR-garageplanken


Ontdek het toppunt van oplossingen voor garageopslag met onze VEVOR-bovenplanken! Deze planken zijn gemaakt voor duurzaamheid en ontworpen om de ruimte te maximaliseren en beloven dat ze uw garage opruimen en tegelijkertijd een betrouwbaar onderkomen bieden voor uw gereedschap en uitrusting.


2 x 1,20 meter garagewandplank


A Wandplank van 4 meter helpt u bij het opbergen van onnodige en seizoensgebonden artikelen die niet vaak worden gebruikt en beschermt uw artikelen goed. Zware wandplanken zijn ontworpen om een gewicht van 220 kg aan items te dragen. U zult merken dat we enkele gaten aan de zijkant van de garageplank hebben gemaakt. Het doel is om extra ruimte te bieden voor het ophangen van de hanger. Installatie van de plank is eenvoudig. Het ondersteunt installatie op een plafond of muur op meerdere manieren.


Garagewandplank van 6 x 2 ft


Wij voorzien zware wandrekken die veilig een gewicht van ongeveer 500 lbs kan dragen. Het maakt gebruik van een modulair bouwproces voor garagewandplanken. Plaats het positioneringspapier voor de gaten op de muur, bevestig de beugels op de gewenste punten, schroef ze stevig vast en uw klus is geklaard. De stalling is uitgerust met verschillende accessoires, waaronder haken en kabelbinders, om het organiseren van de stalling te vergemakkelijken. Meerdere stukken zijn goed aan elkaar vastgeschroefd, zodat de belasting gelijkmatig wordt verdeeld.


4 x 2 ft garagewandplank


Wij hebben onze zwevende garageplanken metaal met een maximum van 250 lbs per plank. Garageplanken worden aan de muur gemonteerd en zijn volledig gemaakt van gezandstraald metaal. De bovenstaande heavy-duty garagerekken voor wandmontage zijn geschikt voor montage op houten en betonnen muren. De garagewandstelling maakt gebruik van de modulaire montagemethode. Het enige dat u hoeft te doen, is het positioneringspapier voor de gaten aanbrengen en vervolgens de beugels met de schroeven bevestigen.


4 x 1 ft garagewandplank


Dit plank voor wandmontage in de garage is van metaal en kan tot 200 kg per niveau dragen, zodat alles niet wegglijdt. De unit bevat een verscheidenheid aan accessoires, waaronder haken en kabels voor het opruimen van uw garageorganisatie. Aan elkaar lassen van meerdere componenten waardoor de belasting goed wordt verdeeld. Bij installatie helt het garagewandrek slechts twee schuin naar voren af, om te voorkomen dat spullen eraf glijden.


Waarom VEVOR voor garagewandrekken?


Serieus, VEVOR voldoet aan de behoeften van uw garageplank! In essentie zijn wij de one-stop-shop voor schappen. We hebben veel stijlen en veel maten – het is net een magisch plankenwonderland. We hebben alle metalen, draad- en verstelbare planken die u maar wilt. Wij rommelen niet. Onze planken zijn stoere koekjes – stevig en duurzaam. En het beste deel? Ze zullen de bank niet kapot maken. Kwaliteit voor een prijs waar je niet van gaat huilen als je in je portemonnee kijkt.


Dus hier is de deal: waarom zou je de moeite nemen om een stresskop over de garagewandplank te krijgen als VEVOR deze al heeft bedekt? Ga naar binnen, kies de beste plank en maak van uw garage de meest gewilde in de buurt.


Veelgestelde vragen over garagewandplanken


Vraag 1: Hoe kan ik voorkomen dat de vochtigheid de houten planken in de garage kromtrekt?


A1: Er worden een paar lagen polyurethaan aangebracht om het hout af te dichten tegen vocht.


Vraag 2: Wat kan ik doen om te voorkomen dat plankbeugels door de jaren heen gaan hangen?


A2: Versterk ze! Zorg voor extra beugels die het gewicht beter ondersteunen dan de plank, of gebruik dikkere, stevige beugels.


Vraag 3: Wat moet de diepte zijn van garagewandplanken voor verfblikken en gereedschap?


A3: Een plankdiepte van ongeveer 30 tot maximaal 16 inch is ideaal, wat enige ruimte biedt voor verschillende gereedschappen en verfblikken, maar die wel beheersbaar is.