1/1

S1KVA221U220VSJPOV2

VEVOR Stap Omhoog Omlaag Transformator Spanningsomzetter 800W220V-110V 110V-220V

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 800W Spanningstransformator Converter: Deze step-up transformator biedt een betrouwbare en gemakkelijke oplossing voor het veranderen van spanning. Het kan de spanning verhogen van 110-120 volt naar 220-240 volt of de spanning verlagen van 220-240 volt naar 110-120 volt. Het heeft 4 stopcontacten, waaronder twee standaard Amerikaanse stopcontacten, een stopcontact in het VK en een universeel stopcontact. USB-aansluiting: 5V.
  • Efficiënte en Stille Werking: De step-down converter van de VS naar het VK is voorzien van ringkerntechnologie voor een stabiele output, 7 x 24 uur continu gebruik en een hoge conversie-efficiëntie. Het werkt stil en levert een nauwkeurig voltage om uw apparaten zonder problemen of schade van stroom te voorzien.
  • Verbeterde Beveiligingsbescherming: Deze step-up step-down transformator van het VK naar de VS heeft CE-certificering om de veiligheid te garanderen. We hebben speciaal stroomonderbrekerbeveiliging, overbelastingsbeveiliging en oververhittingsbeveiliging in de transformator opgezet, die ook veel ongelukken en risico's kan voorkomen. Gebruik uw apparaten zonder zorgen.
  • Duurzaam en Compact Ontwerp: De step-up-down transformator is gemaakt van ijzer en kunststof, solide en stevig. Door het compacte formaat neemt deze machine geen ruimte in beslag en kun je hem in elk klein hoekje neerzetten. Een handig handvat is ontworpen voor gemakkelijk dragen en transporteren. Neem het overal mee naartoe.
  • Gebruik Overal ter Wereld: Onze AC step-down transformator biedt een universele output die gemakkelijk stroom kan omzetten, waar je ook bent. Zolang het vermogen overeenkomt, kun je onze stroomomvormers toepassen op de meeste huishoudelijke apparaten, zoals ventilatoren, koelkasten, tv's, rijstkokers, enz. Stroom voelde nog nooit zo goed, in de palm van je handen. Laten we het hoger of lager zetten, u beslist.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.