1/1

QXJ6LNXMHMBO00001V2

Vevor Digitale Ultrasone Reiniger Roestvrij Staal Ultrasone Reinigingsmachine 6l

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM KWALITEIT】 - Tankgrootte: 6 L / 1,59 Gal, Verwarmingsvermogen: 200 W, Ultrasoon vermogen: 180 W. Deze ultrasone reinigingsmachine is gemaakt van stevig 304 roestvrij staal, waardoor er geen waterlekkage en een lange levensduur is. Er is een extra mand beschikbaar om botsingen tussen scherpe voorwerpen en de tank te verminderen.
  • 【DIEPE REINIGING】 - Met een frequentie van 50 kHz en transducers van industriële kwaliteit kan de ultrasone sieradenreiniger kleine voorwerpen met een complexe constructie of een onregelmatige vorm snel reinigen. De ontgassingsfunctie beschermt het spul tegen oxidatie of andere chemische reacties met de lucht tijdens het reinigen.
  • 【DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL】 - De ultrasone machine voor het reinigen van juwelen heeft een digitaal bedieningspaneel met een instelbare timer (0-30 min) en verwarming (0-176 ℉ / 0-80 ℃) weergegeven op het LCD-scherm. Een verwarmingsfunctie kan olie- en wasvlekken effectief verzachten en oplossen, waardoor het reinigende effect wordt verbeterd.
  • 【GEBRUIKERSVRIENDELIJK ONTWERP】 - Deze commerciële ultrasone reiniger met verwarming is ontworpen voor beter gebruik door de klant. Vier antislip rubberen voetjes houden de machine stabiel tijdens het gebruik. Het afvoersysteem met een klep aan de onderkant is handig om restwater af te voeren en de ruimte schoon te houden.
  • 【UITGEBREIDE TOEPASSING】 - Onze verwarmde ultrasone reiniger is geslaagd voor de CE-certificering en is ideaal voor commercieel, industrieel en residentieel gebruik. De machine is geschikt voor tandheelkundige klinieken, bouwmarkten, wetenschappelijke laboratoria, juweliers, optiekwinkels, horlogemakers, antiquairs, enz.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.