1/1

TSTTZYHS4B0000001V0

Vevor Brandtrappen Bootladder Ladder Staal 4 Stappen Reddingsladder 181 Kg

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【VIER STAPPEN SKIDPROOF SPORTEN】 - Productafmetingen: 53 x 15,5 "(L x B); afstand tussen sporten: 13,7" ; De zilveren uitloopladderkelder is voorzien van antislip sporten voor extra veiligheid, waardoor in geval van nood een betrouwbare en comfortabele ontsnapping mogelijk is door het kelderraam.
  • 【HOOG GEWICHT CAPACITEIT】 - De uitgangsladder heeft een robuuste constructie met een dikte van 0,08 "van de buis, die een capaciteit van 400 pond kan weerstaan. Hij is beschikbaar voor mensen van verschillende groottes.
  • 【STRAK GESTRUCTUREERDE LADDER】 - De vluchtladder in de kelder is gemaakt van zeer sterk en duurzaam staal, met een robuuste en stijve structuur.
  • 【EENVOUDIGE INSTALLATIE】 - U kunt de ladder van het uitgangsvenster aan de voorkant van de put hangen met twee handige haken. Het is eenvoudig te monteren met de meegeleverde expansiebouten en moersleutel.
  • 【SUPREME COMPATIBILITEIT】 - De benodigde afstand tot de muur is 5,4 ". De onmisbare vluchtladder voor het vluchtraam is ontworpen voor gebruik in alle soorten keldervensterputten met een diepte van 54" tot 66 ".
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

2 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Vevor Customer

Dont delay! Important to have in case of emergency!!

Easy to assemble and it did its job. We tried it out after being built and it_ definitely sturdy enough to be used by everyone incase of an emergency! Happy to have gotten this into our home so we can be ready if that time ever comes.

Bekijk Meer
Opvouwen

Carlos Williams

Wonderful Product

This is a great latter for escape!

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.