1/1

BJXFJBS-70F000001V2

Auto Body Stud Welder Trigger Stud Pulling Electric Good Prestige Moderate Cost

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Hoogwaardige ABS-behuizing: De schaal van de noppenlasset is gemaakt van een hoogwaardige ABS-behuizing, heeft een goede stabiliteit bij hoge temperaturen, is bestand tegen een temperatuur van 93-118℃ en de beweging is een puur koperen elektrode. Deze lasboutset is slijtvast, sterk en stevig. Kortom, het is een uitstekend hulpmiddel voor professionals of beginners.
  • Zwaar Uitgevoerde Glijhamer: De deukreparatieset voor stiftlassers is ontworpen met een thermische beschermingsfunctie. Wanneer de temperatuur van de transformator 95 °C (203 °F) bereikt, zal de thermische beveiligingsfunctie van de machine werken, wat zorgt voor langdurig lassen, veiligheid en hogere efficiëntie.
  • Oververhittingsbeveiliging: De heavy-duty puntlasbout met snelspankop kan de pen stevig vasthouden zonder te schuiven, en het handvat is gemaakt van vinyl, dat antislip is en stevig kan worden vastgehouden. Ook het gewicht van de gietijzeren glijbaan draagt bij aan een comfortabele grip.
  • Bediening Met Één Hand: Keurt het ontwerp van de aanraakschakelaar goed, druk gewoon op de trekker, dan kunt u de nagels met succes lassen. Verander in een trekhamer, hang de hamer aan de spijker en je zult in staat zijn om het metaal van het voertuig terug te trekken naar zijn normale staat. En deze noppentrekkerset heeft complete accessoires, die alle veelvoorkomende deukproblemen van voertuigen kunnen oplossen. Het is klein en kan flexibel in elke positie worden gebruikt.
  • Brede Toepassing: Het maakt niet uit welk type voertuig het is, auto's, vrachtwagens, bestelwagens, onze deuktrekkerset voor noppen kan gericht zijn op schade door aanrijdingen van auto's. Zoals reparatie metalen elastische vervorming, plastische vervorming, directe schade en gedeeltelijke indirecte schade. Het is ook geschikt voor andere metaalvervormingsreparaties.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

2 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Rawsteel restorations.

Excellent tool

Excellent tool very happy,though not happy havning to pay _49.00 to parcelforse for import duty

Bekijk Meer
Opvouwen

Vevor Customer

Stud welder

I have used this stud welder twice on my motorcycle petrol tank dents. Worked a treat, although I managed a little hole in the tank. I to say easy to use. I like this item *****

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.