1/1

GZGJJBK2D00000001V0

Hijsklem plaatwerk klem plaatwerk grijper 2 ton balkklem voor I-stalen balk 2000KG

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【HEAVY DUTY CONSTRUCTIE】- De balkklem is gemaakt van zwaar staal en de rode veiligheidscoating om het oppervlak te beschermen, dat bestand is tegen de ruwe omgeving en een lange levensduur garandeert.
  • 【VERSTELBARE OPENINGSBEREIK】- U kunt de flensbreedte eenvoudig aanpassen van 3 tot 9 inch. Snelle aanpassing aan de maat van het stalen profiel met schroef en hendel. Deze achterbalkklem kan een capaciteit van 4400 lb dragen.
  • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】- Draai de schroefas tegen de klok in om de stalen balkklem los te maken en plaats deze vervolgens op de onderkant van de i-steel. Draai vervolgens de schroefas rechtsom om de i-steel vast te zetten.
  • 【BETROUWBAAR & STABIEL】 - Ingebouwde montagepunten zorgen voor hoge stabiliteit en betrouwbaar gebruik. En de spindel kan worden beveiligd tegen losraken. Klein formaat voor toepassingen met dimlicht.
  • 【BREDE TOEPASSING】 - Geschikt voor fabrieken, magazijnen, bouw, bouw, vrachtliften, spoorwegbouw, industriële en mijnbouwondernemingen en anderen. Geschikt voor ruwe binnen- of buitenomgevingen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Robert D Turtle

It works and works well. 2 tonne fitted within a minute

In my experience, winding until it can still move, putting it into place, and then tightening it is the best. I have absolutely no doubt that, properly fitted, it could take 2 tonnes. For some home uses they may be a bit big...

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.