1/1

SGSYCBJ0000000001V2

Gebakken IJsmachine Maker voor Yoghurt met 2 Pan 5 Emmer

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【MATERIAAL VAN ROESTVRIJ STALEN】- Onze ijsroller is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, dat stevig en duurzaam is. Alle onderdelen die in contact komen met voedsel zijn gemaakt van food-grade 304 roestvrij staal en zijn gemakkelijk schoon te maken.
  • 【HOGE PRESTATIES】- De ijsrolmachine is uitgerust met dubbele koelpannen die worden bestuurd door onafhankelijke knoppen. De ingebouwde koperen koelbuis zorgt voor een hoog rendement. Het ijs kan in slechts 58 seconden worden gemaakt. De krachtige compressor van 1600 W zorgt voor gemak en efficiëntie bij het maken van ijs, is stil en energiebesparend.
  • 【GROTE CAPACITEIT】- De gefrituurde ijsmachine wordt geleverd met 5 roestvrijstalen ingrediëntentanks met hoogglans gepolijste afwerking. Hoge efficiëntie en grote capaciteit worden verzekerd door een hoogte van 6,8 cm en een diameter van 18 cm per tank.
  • 【UITSTEKENDE DETAILS】- Uitgerust met een stofkap van gehard glas om hygiëne te garanderen. De ontdooifunctie kan zowel via een knop als via een voetpedaal worden bereikt. De stille rubberen universele wielen kunnen 360 graden draaien voor moeiteloze beweging. Grote ventilatieopeningen verlagen effectief de temperatuur van de functionele eenheden en voorkomen schade door hoge temperaturen.
  • 【BREDE TOEPASSING】- De ijsrollermachine kan bereide recepten, vruchtensap, milkshake, yoghurt, enz. Het kan verschillende zachte en harde ijsjes, smoothies, ijsbrij, sneeuwbrij, sneeuwijs, fruitijs, ijsbrij, enz.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.