1/1

YDMHSTJL3CIQXX1IWV0

VEVOR Schuifdeur Systeem Schuifdeurbeslagset 18 x 31,5 x 30 cm 14kg Staal Rolhek

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Rollende Poort Kit: Er is een set rolheksets met kettingschakels in ons pakket, inclusief een dubbele wieldrager, zes universele rupsbeugels, twee buisrailrollen, een rolpoortvergrendeling, twee achterwielbeugels en twee sleutels, het kan aan al uw behoeften voldoen voor het bouwen van eenvoudige schuifdeuren.
  • Duurzaam & Stevig Materiaal: De dubbele wieldrager heeft een twee 6 inch massief rubberen wiel en een gegalvaniseerd stalen frame, roest- en corrosiebestendig. De buisrailrollen, railbeugels en rolpoortvergrendeling zijn ook gemaakt van gegalvaniseerd staal. Zes U-vormige klemmen zijn gemaakt van 201 roestvrij staal, dat duurzaam en robuust is.
  • Rubberwielen met Patroon: De dubbele wieldrager heeft een massief rubberen wiel van twee 6 inch, dat stevig en gebruiksvriendelijk is. Vergelijk met andere gladde wielen, het goed ontworpen patroon op het rubberen wiel kan de wrijving met de grond vergroten en niet gemakkelijk wegglijden.
  • Verstelbare Pijp Rollers: De buisrailrollen zijn speciaal ontworpen voor veiligheid, die uw schuifdeur naar een hoger niveau tillen op het gebied van functie en veiligheid. In tegenstelling tot de andere looprollen zijn onze looprollen verstelbaar en kunt u de afstand aanpassen door de schroeven erop toe te voegen of te verkleinen.
  • Schuifpoort Vergrendeling: De grootte van de rolpoortvergrendeling van de kettingschakel is 2,8 cm en 7 cm. Het kan worden geleverd aan veel rolpoorten, zoals op uw boerderij, weiden, pluimveestallen, landhuizen en alle prominente plaatsen die u nodig heeft. De grendel zorgde ervoor dat uw hekwerk makkelijker opent/sluit.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.