1/1

SSPGJXZSO220VLGIGV2

VEVOR Elektrische Natte Polijstmachine 1200W Water Injectie Polijstmachine Rood Natpolijstmachine van Aluminium met 6 Variabele Snelheden voor het Nat Polijsten van Betonnen Aanrecht, Stenen Aanrecht

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Verbeterde Elektrische Beveiliging: Klasse-A GFCI en lekkagebescherming voor verbeterde elektrische beveiliging om te beschermen tegen gevaarlijke elektrische schokken. Voorzien van een rubberen handgreep, dubbele isolatie, extra lange 78,7-inch industriële elektrische kabel, voor een veilige gebruikerservaring.
  • 6 Variabele Snelheden: Onze betonpolijstmachine met een krachtige motor van 1200 W heeft een optimale polijstsnelheid voor natte polijstmachines, van 1100 tpm tot 4200 tpm. Tijdens gebruik kan één vinger worden gebruikt om de snelheidsschakelaar te bedienen, wat aan al uw eisen voldoet. De polijstmachine met variabele snelheid heeft een variabele draaiknop om de benodigde snelheid aan te passen voor nat polijsten van steenbeton.
  • Comfortabel in Gebruik: Deze gereedschapsset voor polijstbewerking is uitgerust met een waterstroomregeling. Je kunt het ventiel aan de bovenkant draaien om de hoeveelheid water te regelen. Een uniek waterdicht veiligheidsschild kan elektrische schokken voorkomen. Waterkoppen met drie gaten zijn elk op 120 graden geplaatst voor een gelijkmatige en adequate waterverdeling. De schuurmachine wordt geleverd met essentiële accessoires, waaronder molenstenen, natte polijstpads, een koolborstel, pijpconnector en bijbehorende hulpstukken, om probleemloos werken te vergemakkelijken.
  • Ergonomisch Ontwerp: Alle handgrepen (rug-, boven- en zijhandgreep) zijn ontworpen met u in gedachten, voor langdurig gebruik en comfortabele bediening. De bovenste handgreep zorgt snel voor voldoende druk op het oppervlak voor het beste polijstresultaat. Een extra zijhandgreep kan meer kracht leveren en het proces stabieler maken. Kopzware polijstmachine brengt het maximale gewicht over op polijstoppervlakken om toegankelijker, beter en sneller te polijsten.
  • Veelzijdige Toepassing: De granietpolijstset is ontworpen voor het nat polijsten van betonnen aanrecht, stenen aanrecht, vloeroppervlak, marmer en keramische tegels. In vergelijking met de traditionele watermolen is de bediening eenvoudig, de efficiëntie hoog en de kosten laag. De gemeenschappelijke M14-uitgangsdraad is compatibel met de meeste polijstpads op de markt.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.