Gratis Bezorging
30 Dagen Probleemloos Retourneren
12 Maanden Garantie
Populair
(3)
off
€43.99
43.99
Kortingsprijs na inschrijving Korting na inschrijving
43.99
Opslaan
Niet-PRO-account
Op voorraad.
VEVOR Verticale Hijsklem Verticale Plaatklem 0,8 T Hijstang van Gelegeerd Staal
Uitverkocht
(3)
off
€41.99
77.99
Kortingsprijs na inschrijving Korting na inschrijving
41.99
Opslaan
Niet-PRO-account

Geen resultaten

Plaat Hijsklem

Veiligheid ontmoet kracht: industriële hijsklem voor platen


Bij zwaar tillen zijn precisie en veiligheid van het grootste belang. VEVOR, een toonaangevend merk in industriële hijsapparatuur, presenteert een uitgebreide collectie plaathijsklemmen die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van zware plaathijstaken. Onze platenhijsklemmen zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw hijswerkzaamheden niet alleen naadloos maar ook veilig verlopen.


In industrieën waar staalplaten een veelgebruikt product zijn, kan de juiste hijsapparatuur het verschil maken. VEVOR begrijpt deze behoefte en onze platenhijsklemmen zijn gemaakt om zowel een betrouwbare oplossing als onze oplossing te bieden takels en lieren. Van industriële constructie tot precisietechniek, onze hijsklemmen zijn ontworpen om de uitdagingen van het hijsen van zware stalen platen met gemak aan te gaan. We zullen de wereld van verticale hijsklemmen verkennen en licht werpen op hun functies, voordelen en hoe ze uw hijservaring naar nieuwe hoogten kunnen tillen.


Onderzoek naar typen hijsklemmen voor platen


Voor het hijsen van stalen platen zijn gespecialiseerd gereedschap nodig, en de platenhijsklemmen van VEVOR zijn de oplossing. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, elk ontworpen voor specifieke hijsvereisten. We zullen de algemene typen plaatklemmen voor hijsen verkennen die beschikbaar zijn:


Verticale plaathijsklemmen


Deze verticale hijsklemmen zijn ontworpen voor verticaal hijsen en bieden een veilige grip op de verticale stalen plaat, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen waarbij nauwkeurige controle en stabiliteit essentieel zijn.


Horizontale plaatklemmen


Deze klemmen zijn ontworpen voor horizontaal hijsen en bieden veelzijdigheid bij het hanteren van stalen platen. Hun constructie maakt het efficiënt heffen en positioneren van platen in horizontale richting mogelijk.


Vergrendelingshendelplaatklemmen


Deze plaatklemmen voor het hijsen zijn voorzien van een vergrendelingsmechanisme en verhogen de veiligheid tijdens hijswerkzaamheden. De hendel zorgt voor een veilige grip op stalen platen, waardoor het risico op onbedoeld loslaten wordt geminimaliseerd.


Sleutelfactoren bij het selecteren van uw plaathefklem


Bij het selecteren van de juiste plaathijsklem spelen verschillende belangrijke factoren een rol. Laten we deze factoren onderzoeken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen:


Grenswaarden voor werklast (WLL)


Begrijp de werklastlimieten van de platenhijsklem en zorg ervoor dat deze in lijn zijn met het gewicht van de stalen platen die u gewoonlijk hanteert. Het kiezen van een hijsklem met een hogere WLL dan uw typische lading voegt een extra veiligheidslaag toe.


Materiaal en duurzaamheid


Beoordeel het materiaal van de plaathijsklem. Constructies van gelegeerd staal en plaatstaal bieden duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor de klem bestand is tegen de ontberingen van zware hijswerkzaamheden.


Openingscapaciteit


Houd rekening met het openingsvermogen van de klem. Zorg ervoor dat deze geschikt is voor de dikte van de stalen platen die u wilt tillen, zodat u een veilige grip krijgt zonder de veiligheid in gevaar te brengen.


Sluitmechanisme


Evalueer het vergrendelingsmechanisme van de klem. Een betrouwbare vergrendelingshendel verhoogt de veiligheid tijdens hijswerkzaamheden, voorkomt onbedoeld loslaten en zorgt voor een veilige grip op de stalen platen.


Speciale functies en onderhoudstips


De platenklemmen voor hijsen van VEVOR worden geleverd met speciale functies die erop gericht zijn uw tilervaring te optimaliseren. De robuuste constructie en nauwkeurige techniek zorgen ervoor dat deze klemmen uitzonderlijke prestaties leveren. Volg deze onderhoudstips om de levensduur van uw verticale hijsklemmen te behouden:


Inspecteer de hijsklem regelmatig op tekenen van slijtage, beschadiging of corrosie van het plaatwerk. Reinig de klem na elk gebruik en verwijder eventueel vuil of verontreinigingen. Smeer bewegende delen om een soepele werking te garanderen en roest te voorkomen. Bewaar de klemmen op een droge en veilige plaats wanneer u ze niet gebruikt, om schade te voorkomen. Het volgen van deze eenvoudige onderhoudspraktijken zorgt ervoor dat uw platenhijsklemmen in topconditie blijven, klaar voor elke hijstaak.


Populaire VEVOR plaathijsklemmen


Ontdek de populaire plaathijsklemmen van VEVOR, elk ontworpen om aan specifieke hijsvereisten te voldoen:


2200 lbs industriële verticale plaathijsklem


Verbeter hiermee uw mogelijkheden voor zwaar tillen industriële kwaliteit klem. Gemaakt van gelegeerd staal, biedt het een veilige grip op stalen platen tot 2200 lbs. De vergrendelingshendel zorgt voor precisie en veiligheid bij uw hijswerkzaamheden.


Hijsklem Verticale plaatklem 11000lbs (5T) Industriële stalen plaatklem


Ervaar hiermee ongeëvenaarde hefkracht Plaatklem met een capaciteit van 11000 lbs. Ideaal voor zware toepassingen. Dankzij de robuuste constructie en het veilige vergrendelingsmechanisme is dit een betrouwbare keuze voor industriële hijstaken.


Hijsklem Verticale plaatklem 6600lbs (3T) Industrieel staal


Bereik hiermee veelzijdigheid in het tillen Plaatklem met een capaciteit van 6600 lbs. De stevige constructie en vergrendelingshendel bieden de kracht en controle die nodig zijn voor verschillende hefwerkzaamheden.


4400 lbs industriële verticale plaathijsklem


Hiermee kunt u gemakkelijk zware hijstaken uitvoeren Plaatklem met een capaciteit van 4400 lbs. Het ontwerp maakt het mogelijk om platen met een opening van 0,1 inch te heffen, waardoor het een robuuste oplossing is voor industriële toepassingen.


1760 lbs verticale plaathijsklem


Duurzaamheid ontmoet hierbij efficiëntie Plaatklem met een capaciteit van 1760 lbs. Hij is geschikt voor het heffen van platen tot 0,8 ton en is een betrouwbare keuze voor een reeks heftaken, die stabiliteit en precisie bieden.


Voordelen van het kiezen van VEVOR


Het kiezen van VEVOR voor uw behoeften aan plaathijsklemmen brengt een reeks voordelen met zich mee. Van een brede selectie aan capaciteiten tot complete stijlen, hoogwaardige constructie en concurrerende prijzen, VEVOR staat als een betrouwbare keuze. Verhoog uw tillen en materiaalbehandeling mogelijkheden met VEVOR en ervaar het verschil in prestaties en duurzaamheid. Onze toewijding aan kwaliteitsvol vakmanschap zorgt ervoor dat elke platenhijsklem de verwachtingen overtreft, waardoor u het vertrouwen krijgt om elke hijstaak aan te pakken.


Veelgestelde vragen over plaathijsklemmen


Vraag 1: Wat is de werklastlimiet van de VEVOR-platenhijsklem?


A1: VEVOR biedt plaathijsklemmen met verschillende werklastlimieten (WLL), variërend van 2200 lbs tot 11000 lbs. Het is essentieel om een klem te kiezen met een WLL die aansluit bij uw hijsvereisten voor optimale veiligheid en prestaties.


Vraag 2: Zijn de platenhijsklemmen van VEVOR alleen geschikt voor verticaal hijsen?


A2: Hoewel de platenhijsklemmen van VEVOR zijn ontworpen voor verticaal hijsen, bieden sommige modellen flexibiliteit voor horizontale toepassingen. Het is van cruciaal belang om de productspecificaties en richtlijnen voor correct gebruik te raadplegen.


Vraag 3: Kan ik de platenhijsklemmen van VEVOR gebruiken voor het hijsen van andere materialen dan staalplaten?


A3: De platenhijsklemmen van VEVOR zijn speciaal ontworpen voor het hijsen van stalen platen. Het wordt aanbevolen om de klemmen te gebruiken binnen de gespecificeerde capaciteit en toepassingsrichtlijnen voor veilige en efficiënte hijswerkzaamheden.


Vraag 4: Hoe vaak moet ik mijn VEVOR-plaathijsklemmen inspecteren en onderhouden?


A4: Regelmatige inspectie en onderhoud zijn van cruciaal belang om de levensduur en prestaties van uw plaathijsklemmen te garanderen. Inspecteer de klemmen vóór elk gebruik, maak ze schoon na hijswerkzaamheden en volg de aanbevolen smeer- en opslagpraktijken voor optimale resultaten.