1/1

YCGLQZQXBL150IHJJV0

VEVOR Anticorrosief Patroonfilter Zwembadpatroonfilter 14 m² Zwembadwaterfilter

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Polyester Filterpatroon: De polyester filterpatroon met hoge dichtheid met een maximale waterstroom van 24 m³/u, niet gemakkelijk vervormd en gemakkelijk terug te spoelen voor hergebruik, kan vet, filterstof, blokbladeren en haren absorberen en geuren effectief verwijderen. Opmerking: Regelmatig schoonmaken kan de levensduur van de cartridge verlengen.
  • Duurzame Filterbehuizing: De filterbehuizing is gemaakt van glasvezelpolypropyleen, spuitgegoten, duurzaam en corrosiebestendig voor een lange levensduur. Tegelijkertijd kan het ringslotontwerp van het deksel de problemen van schroeven besparen, en u kunt de dop openen en het filterelement gemakkelijk vervangen. Daarnaast kan de geïmporteerde O-ring zorgen voor een goede luchtdichtheid.
  • Automatisch Drukontlastingsapparaat: Het zwembadfilter is uitgerust met een zeer nauwkeurige manometer, zodat u te allen tijde de druk in het filter weet. Het gebruiksvriendelijke automatische overdrukventiel laat de lucht die in het filter zit automatisch leeglopen om overdruk te voorkomen.
  • Eenvoudige Installatie: Het zwembadfilter heeft twee waterinlaten en een wateruitlaat, inclusief 2 aansluitingen voor eenvoudige installatie. Een van de waterinlaten kan worden aangesloten met de plug, de andere waterinlaat kan worden aangesloten op de pomp en de wateruitlaat op het zwembad voor de waterzuivering.
  • Brede Toepassing: Het zwembadpatroonfilter heeft een breed scala aan toepassingen. Het is geschikt voor de waterzuivering van in-ground zwembaden en bovengrondse zwembaden, zelfs opblaasbare zwembaden. Het lijdt geen twijfel dat de zwembadfilter u en uw gezin een schone, verfrissende en aangename zomer zal bezorgen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.