Pro Member Program Algemene Voorwaarden
Welkom bij het VEVOR Pro-lidmaatschapsprogramma ("ons", "wij", "Programma"). Dit programma is door ons opgezet om onze professionele klanten te belonen en te eren. Het programma is alleen beschikbaar voor professionele klanten die kwalificerende aankopen doen bij Geautoriseerde Kanalen. "Geautoriseerde Kanalen" verwijst naar (i) de officiële zelfstandige website van VEVOR https://www.vevor.com, (ii) op VEVOR mobiele toepassingen ("Apps"). Dit programma omvat geen platforms van derden en wederverkopers. Zie Sectie IV (Registratie en Geschiktheid) hieronder voor meer informatie.
Erkenning en Acceptatie
Door deel te nemen aan het programma, gaat u ("u" of "Lid") akkoord met deze VEVOR Pro-lidmaatschapsvoorwaarden ("Voorwaarden"). U erkent en stemt ermee in dat:
1. u deze Voorwaarden heeft gelezen en geaccepteerd en ze volledig heeft begrepen;
2. u een professionele klant bent en uw Programma-lidmaatschap alleen zult gebruiken voor activiteiten die verband houden met uw zakelijke transacties;
3. De beëindiging en vernieuwing van uw programmalidmaatschap naar eigen goeddunken van VEVOR is;
4. VEVOR behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen of het programma op elk moment te beëindigen, met of zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeving aan u;
5. Voor elk geval van fraude, verkeerde voorstelling van zaken, misbruik, schending van deze voorwaarden of om welke reden dan ook, kan VEVOR naar eigen goeddunken uw lidmaatschap in het programma geheel of gedeeltelijk beëindigen en VEVOR behoudt zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen in geval van een van het voorgaande.
Kennisgeving van Financiële Prikkels met Betrekking tot Lidmaatschap
Als lid kunt u profiteren van kortingen, exclusieve aanbiedingen en andere voordelen. U kunt meer informatie vinden over specifieke voordelen in Sectie III (Programma's en Voordelen) hieronder. Kortingen, voordelen en aanbiedingen worden vaak bepaald door uw aankopen en veronderstelde interesses.
Om het programma te beheren en u voordelen te bieden, kunnen we de volgende soorten informatie verzamelen:
• Identificatoren zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, Pro-lidmaatschaps-ID en fysiek adres;
• Internetactiviteit, zoals uw browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en informatie over uw interacties met onze websites, toepassingen en elektronische communicatie;
• Commerciële informatie, zoals producten of diensten die u bij ons koopt en winkels die u bezoekt;
• Betalingsinformatie om uw aankopen bij ons te vergemakkelijken;
• Werkgerelateerde informatie, zoals uw beroep, branche of bedrijfstak, enz.
• Informatie over producten en diensten waarin u mogelijk geïnteresseerd bent in verband met uw zakelijke transacties.
Om deel te nemen aan het programma, moet u zich registreren voor een account bij Geautoriseerde Kanalen en akkoord gaan met deze voorwaarden.
Als u wilt dat deze aankopen worden gekoppeld aan uw programmalidmaatschap, zodat wij u aanbiedingen en beloningen kunnen sturen, moet u zich inloggen op uw account bij Geautoriseerde Kanalen voordat u aankopen doet. Het lidmaatschap van het programma is persoonlijk en deelt uw lidmaatschap of voordelen met anderen is niet toegestaan.
Programma's en Voordelen
Wanneer u in aanmerking komt en deelneemt aan het programma, kunt u profiteren van verschillende voordelen, waaronder kortingen, zakelijke tools, gepersonaliseerde aanbiedingen, exclusieve verkopen en evenementen, voorkeursprijzen voor sommige producten en prioriteitsservice.
Deze voordelen variëren afhankelijk van de verschillende niveaus ("Niveaus") hieronder vermeld:
PRO Lid Niveau Kwalificerende Uitgaven
PRO 1 US$0 - US$24,999
PRO 2 US$25,000 - US$249,999
PRO 3 US$250,000 en hoger
Wanneer uw kwalificerende aankoop u in aanmerking brengt voor een bepaald niveau, ontvangt u relevante voordelen die beschikbaar zijn voor dat niveau gedurende de duur van het kwalificerende plan.
Hier zijn meer details over deze voordelen:
1. Pro Korting. Pro Korting is een voordeel van het programma dat uw exclusieve kortingsniveaus verhoogt naarmate uw kwalificerende aankopen zich opstapelen van het ene niveau naar het andere.
(a) Upgrades. Om voordelen te ontvangen, moet u een geregistreerd lid zijn en ingelogd zijn in uw Pro-lidmaatschapsaccount online wanneer u een kwalificerende aankoop doet. Lidmaatschapsniveaus zijn gebaseerd op kwalificerende aankopen die zijn opgebouwd tijdens de programmaperiode en worden automatisch verlengd wanneer gekochte artikelen de status van verzending bereiken.
(b) Degradatie. Als u een retourzending verwerkt of een bestelling annuleert, zodat uw kwalificerende aankopen onder het niveau komen dat vereist is voor uw huidige niveau, wordt u aangepast aan het juiste niveau voor de programmaperiode (op basis van uw meest recente kwalificerende aankopen voor de programmaperiode). De degradatie treedt in werking nadat u met succes een terugbetaling hebt aangevraagd.
(c) Overig. Als een lid een product retourneert dat resulteert in een kwalificerende aankoop onder het vereiste niveau voor de huidige Pro Korting, zal het kortingsniveau voor de volgende aankoop van het lid worden teruggezet naar het vorige niveau.
2. Zakelijke tools. U heeft toegang tot online tools om uw bedrijf te beheren en te laten groeien, waaronder het maken van offertes; bekijken en volgen van uw aankoopgeschiedenis; en het beheren van uw orderfacturen.
3. Gepersonaliseerde aanbiedingen. VEVOR kan andere promoties aanbieden voor leden ("Promoties"), die worden beheerst door de officiële regels. Uw deelname aan de Promotie vormt uw acceptatie van deze Officiële Regels. VEVOR kan ook exclusieve kortingsbonnen sturen naar leden voor de aankoop van in aanmerking komende producten.
4. Exclusieve Verkopen en Evenementen. Afhankelijk van uw niveaustatus of uw programma-deelname en/of lidmaatschapstype, heeft u mogelijk toegang tot exclusieve verkopen en evenementen. Deze verkopen en evenementen kunnen unieke eenmalige gebeurtenissen zijn en kunnen dus variëren gedurende elk jaar (en van het ene jaar op het andere). Alle communicatie die wij u sturen over deze verkopen zal eventuele unieke voorwaarden beschrijven.
5. Voorkeursprijs voor sommige producten. Op basis van Pro Korting kunt u gespecialiseerde servicemedewerkers raadplegen om gunstigere prijzen of kortingen te verkrijgen. Het moet worden opgemerkt dat deze korting alleen van toepassing is op een klein aantal producten.
6. Prioriteitsservice. Wanneer uw kwalificerende aankoopbedrag een bepaalde eis bereikt, kunt u gebruik maken van toegewijde ondersteuningshotlines (zoals telefoon, e-mail en livechat) om prioritaire ondersteuning te verkrijgen.
Registratie en Geschiktheid
A. Registratie. Om deel te nemen aan het programma, bezoek alstublieft het geautoriseerde kanaal en voltooi het inschrijvingsproces en lees en ga akkoord met deze voorwaarden. Uw primaire e-mail of telefoonnummer zal uw Programma-identificatienummer zijn ("Pro-lidmaatschaps-ID"). Een telefoonnummer en geldig e-mailadres kunnen slechts worden geassocieerd met één online account (inclusief uw Pro-lidmaatschapsaccount).
B. Geschiktheid. Dit programma is alleen beschikbaar voor VEVOR professionele klanten die het registratieproces voor een online account voltooien op de officiële website van VEVOR. Lidmaatschap is persoonlijk en elk lid kan slechts één lidmaatschapsaccount aanvragen en behouden. U moet uw lidmaatschapspakket vanaf de website activeren en het activeren om in aanmerking te komen. Uw programma lidmaatschap, waaronder elk Pro-lidmaatschaps-ID en de voordelen die eraan zijn gekoppeld, zijn strikt persoonlijk en mogen niet worden overgedragen, doorgegeven, gedeeld of samengevoegd. Misbruik kan leiden tot de schorsing of beëindiging van het lidmaatschap.
C. Identificatie. Om online Pro-lid te identificeren, moeten leden zijn ingelogd op hun account bij het plaatsen van een bestelling. U kunt ook betaalmethoden registreren zoals creditcardinformatie, betaalpasinformatie. Deze kunnen worden gebruikt om kwalificerende aankopen te doen op onze officiële website, evenals het bijhouden van aankopen. Elke betaalmethode kan slechts kwalificerende aankopen verzamelen voor één Pro-lidmaatschapsaccount.
D. Beheer van kwalificerende aankopen. U heeft toegang tot uw Programma-account, inclusief het bekijken van uw kwalificerende aankoopgeschiedenis, door in te loggen op "Mijn Account" op de Site of App. Producten en diensten die in aanmerking komen voor krediet voor Kwalificerende Aankopen kunnen van tijd tot tijd wijzigen naar eigen goeddunken van VEVOR. Kortingen zijn niet van toepassing op aankopen die zijn gedaan vóór de inschrijving bij het Pro-lidmaatschap.
E. Hoe u VEVOR Personal Member kunt converteren naar VEVOR Pro Member. (1) Persoonlijke leden kunnen converteren naar Pro-leden nadat zij bedrijfsinformatie hebben ingevuld via de conversieknop in het account. We zullen het overeenkomstige Pro-lidmaatschapsniveau matchen op basis van het verleden van kwalificerende aankopen in uw persoonlijke account. (2) Aangezien het Pro-lidmaatschapsprogramma niet beschikbaar zal zijn op alle VEVOR-sites. Persoonlijke leden dienen te bevestigen dat de site het Pro-programma heeft gelanceerd voordat ze accounttypen wijzigen. (3) Het Pro-account heeft geen optie voor punten. De punten in het persoonlijke account worden omgezet in twee soorten coupons, één is een coupon van $5 korting bij besteding van meer dan $99, en de andere is een coupon van $30 korting bij besteding van meer dan $199. Het bedrag van de coupon zal groter zijn dan of gelijk zijn aan het bedrag van uw punten. Bijvoorbeeld, als u $37 punten heeft in uw persoonlijke account, krijgt uw Pro-account na succesvolle conversie een coupon van $30 korting bij besteding van $199 en 2 coupons van $5 korting bij besteding van $99. Als u $47 aan punten heeft, krijgt u 1 coupon van $30 korting bij besteding van $199 en 4 coupons van $5 korting bij besteding van $99. (4) Punten die zijn afgetrokken voor restituties of annuleringen worden niet omgezet. (4) Houd er rekening mee dat het Pro-account niet kan worden omgezet in een persoonlijk account. Bevestig dat u wilt converteren naar een Pro-account voordat u doorgaat.
F. Inactivering/Schorsing. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om uw lidmaatschap te deactiveren. Bovendien behoudt VEVOR zich het recht voor om op elk moment naar eigen goeddunken elk lidmaatschap te schorsen. Tijdens een periode van inactiviteit of schorsing ontvangt u geen lidmaatschapsvoordelen en verliest u eventuele voordelen op niveau. Als uw lidmaatschap wordt hersteld, ontvangt u niveaus net als een nieuw lid.
Overige informatie
A. Wijzigingen in het programma. VEVOR kan naar eigen goeddunken het programma (of een deel van het programma) beëindigen of deze Voorwaarden op elk moment wijzigen zonder kankondiging. Ten slotte behoudt VEVOR zich het recht voor om de definitieve interpretatie te geven. Als u vragen heeft over het VEVOR-lidmaatschapsprogramma, neem dan contact op met de klantenservice.
B. Privacy. Wanneer u zich inschrijft voor het programma, zullen we uw naam, adres, e-mailadres en primair telefoonnummer/Pro-lidmaatschaps-ID verzamelen. Lidmaatschap vereist een geldig e-mailadres. Door deel te nemen aan het programma en ons deze informatie te verstrekken, gaat u akkoord met het feit dat wij uw informatie kunnen gebruiken om uw deelname aan het programma te beheren; om u elektronische bonnen en andere registraties van uw transacties te sturen; voor marketingdoeleinden; klik voor VEVOR Privacy & Veiligheidsverklaring. Door deel te nemen aan het programma gaat u akkoord met het feit dat wij en onze gelieerde ondernemingen (inclusief dienstverleners, agenten en partijen die namens ons of namens hen communicatie initiëren) contact met u kunnen opnemen en andere vormen van communicatie. U stemt er ook mee in dat wij en onze gelieerde ondernemingen (inclusief dienstverleners, agenten en partijen die namens ons of namens hen communicatie initiëren) automatische telefoontoestellen kunnen gebruiken om u informatie en aanbiedingen te verstrekken op het telefoonnummer dat u hebt verstrekt. U hebt het recht om uw toestemming in te trekken zoals beschreven in de VEVOR Privacy & Veiligheidsverklaring.
C. Geen Inspraak in Programma. Deelname aan het programma en de voordelen die het biedt, zijn te goeder trouw gegeven en zijn het volledige en volledige recht van VEVOR. Alle beslissingen betreffende het programma, inclusief de toepassing en naleving van de Voorwaarden, zullen door VEVOR naar eigen goeddunken en in overeenstemming met de wet worden genomen. Alle beslissingen van VEVOR zijn definitief en bindend. Als u uw account om welke reden dan ook wilt sluiten, neem dan contact met ons op.
D. Algemene voorwaarden. Het programma is onderworpen aan alle toepasselijke wetten en regelgeving. Als deelnemer aan het programma bent u gebonden aan deze voorwaarden en gaat u akkoord met de toepasselijke VEVOR Privacy & Veiligheidsverklaring, evenals de bepalingen en voorwaarden van de Site, die van tijd tot tijd kunnen worden gewijzigd. Raadpleeg onze voorwaarden voordat u deelneemt.
E. Toepasselijke wetgeving en jurisdictie. Deze Voorwaarden zijn onderworpen aan en worden geïnterpreteerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving en u en VEVOR gaan akkoord met de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Brussel om geschillen die voortvloeien uit deze Voorwaarden te beslechten.