Gratis Bezorging
30 Dagen Probleemloos Retourneren
12 Maanden Garantie
Populair

Geen resultaten

Opknoping Bar Glass Rack

De hangende glazen rekken van VEVOR zijn een mix van elegantie


Upgrade het nut en de stijl van uw bar met ons gangbare barglasrek. Deze barglashouder is perfect bedoeld om een assortiment serviesgoed in te bewaren en consolideert gemakkelijk stijl met gezond verstand. Integreer onze glaswerkrekken in uw bar voor een complexe toets, ideaal voor het tentoonstellen van uw beste wijnglazen.


Onze glasrekken dienen een doel dat verder gaat dan alleen opslag; ze tillen de hele drinkervaring naar een hoger niveau. Bovendien voegt het hangende wijnglas-hoogtepunt geavanceerde wind toe aan conventionele capaciteit. Het wijnglazenrek is meer dan een versiering; het verandert uw ruimte in een stijlvolle, gecoördineerde regio, ideaal voor elk samenzijn of vakkundig arrangement.


Soorten hangende bar-glasrekken van VEVOR


Verbeter de elegantie en efficiëntie van uw bar met het gevarieerde assortiment glasrekken van VEVOR.


Glazen rek boven de bar


Overhead Bar Glass Rack is een essentiële aanvulling op efficiënt bar-pubbeheer. Deze barglashouder maximaliseert niet alleen de ruimte, maar voegt ook een elegant tintje toe aan uw baromgeving.


Met zijn capaciteit voor meerdere wijnglazen is het glazenrek boven de bar zowel een praktische als een esthetische keuze. Het is een must-have voor bars die gericht zijn op verfijning en functionaliteit.


Modulair glaswerkrek


De modulaire glaswerkrekken van VEVOR bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid. Deze barglasrekken zijn ontworpen om zich aan te passen aan verschillende glasformaten en zijn perfect voor bars met een breed scala aan glaswerkrekken.


Deze modulaire oplossing kan moeiteloos in het ontwerp van elke bar worden geïntegreerd, waardoor het een ideaal glazenrek is voor bars waarbij aanpassingsvermogen en stijl voorop staan.


Intrekbare hangende wijnglasrekken


De uittrekbare hangende wijnglasrekken van VEVOR zijn het toonbeeld van innovatie en gemak. Ideaal voor bars die flexibele opbergmogelijkheden nodig hebben. Dit wijnglazenrek kan worden aangepast aan verschillende behoeften.


Dit wijnglazenrek is een ruimtebesparend wonder en biedt gemakkelijke toegang tot wijnglazen, terwijl de bar toch overzichtelijk blijft.


Glazen houder onder de plank


De Under-Shelf barglashouder van VEVOR is een slimme oplossing voor compacte ruimtes. Dankzij het ontwerp past hij perfect onder elke plank, waardoor het een efficiënt glazenrek is voor kleine of drukke bars.


Dit barglazenrek optimaliseert de onderbenutte ruimte en zorgt ervoor dat wijnglazen veilig en binnen handbereik worden bewaard.


Vind het perfecte hangende glazen rek bij VEVOR


Vind de beste mix van stijl, bruikbaarheid en stevigheid met het assortiment barglasrekken van VEVOR.


Maximaliseren van de barruimte


Kies een barglasrek dat naadloos in uw ruimte past, van compacte wijnglasrekken tot grotere glasrekken.


Afgestemd op de behoeften van uw bar


Kies uit het assortiment van VEVOR, of u nu eenvoudige glaswerkrekken nodig heeft of veelzijdige hangende wijnglasrekken voor diverse bar-pub-opstellingen.


Duurzaam Gebouwd


Kies voor barglashouders gemaakt van robuuste materialen, die een lange levensduur garanderen in drukke bar-pubomgevingen.


Stijl ontmoet functie


Verhoog uw ruimte met stijlvolle wijnglasrekken die functionaliteit en elegantie combineren, perfect voor elke bar-pub-sfeer restaurantdiensten.


Vereenvoudigde installatie


Overweeg barglasrekken die een eenvoudige montage bieden, waardoor het installatieproces in uw bar, pub of thuisbar wordt vereenvoudigd.


Optimaliseer uw bar met de hangende glazen rekken van VEVOR


Transformeer uw bar-pub met de barglasrekken en barglashouders van VEVOR. Deze wijnglasrekken en glaswerkrekken zijn perfect ontworpen voor veelzijdigheid en combineren functionaliteit met stijl, waardoor ze essentieel zijn voor elk drankenservice. Onze glasrekken zijn geschikt voor een verscheidenheid aan wijnglazen en zorgen voor een efficiënte organisatie en toegankelijkheid.


Deze hangende wijnglasrekken zijn gemakkelijk te onderhouden en duurzaam en vormen een praktische en elegante aanvulling op uw baropstelling. Kies VEVOR voor barglasrekken en de beste opslag die even veerkrachtig als esthetisch aantrekkelijk zijn.


Ultieme gids voor VEVOR's premium hangende glazen rekken


Verbeter uw industriële efficiëntie met de hangende glasrekken van VEVOR. Ons assortiment biedt praktische oplossingen voor elke tilbehoefte.


VEVOR aan het plafond gemonteerde wijnglazenrek (46,9x13 inch, zwart)


Verhoog de sfeer van uw bar-pub met deze strakke, plafondgerichte bar glazen rek. Dit wijnglazenrek is ideaal voor het tentoonstellen van wijnglazen en combineert stijl met functionaliteit.


VEVOR-plafondwijnglazenrek


Deze verstelbaar plafondhangend wijnglazenrek is perfect voor elke barglashouder. Het is veelzijdig en stijlvol en past in verschillende glasrekinstellingen.


VEVOR aan het plafond gemonteerd wijnrek (35,8x13 inch, koperachtig)


A aan het plafond gemonteerd wijnrek voor een bar dat elegantie combineert met duurzaamheid. Dit wijnglazenrek met koperkleurige afwerking is een prachtige aanvulling op uw collectie glaswerkrekken.


VEVOR hangend wijnrek


Ontdek hiermee de veelzijdigheid hangend wijnrek, met verstelbare hoogte en robuuste capaciteit voor wijnglashouders. Ideaal voor diverse bar-pubomgevingen.


VEVOR aan het plafond gemonteerd wijnrek (23,6 x 13,8 inch, koperachtig)


Deze compacte wijnglazen rek is perfect voor kleinere ruimtes en biedt dezelfde kwaliteit en stijl als grotere glasrekken. Het is een must-have voor efficiënte oplossingen voor staafglashouders.


Verhoog uw barruimte met de hangende glazen barrekken van VEVOR


Transformeer uw bar-pub met de stijlvolle en efficiënte barglasrekken en barglashouders van VEVOR. Deze wijnglazenrekken zijn perfect voor het tentoonstellen van wijnglazen en combineren elegantie met functionaliteit.


Onze veelzijdige hangende wijnrekken en glaswerkrekken voldoen aan al uw glaswerkbehoeften en zorgen voor een nette en toegankelijke presentatie. Kies VEVOR voor glazenrekken die niet alleen de esthetiek van uw bar verbeteren, maar ook duurzaamheid en gebruiksgemak beloven, waardoor ze essentieel zijn voor elke moderne bar-pub.


Veelgestelde vragen over glazen rekken met ophangstaven


Vraag 1: Kan het glazenrek van de bar worden aangepast voor verschillende bar-pub-instellingen?


A1: Absoluut. Het barglasrek is zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende bar-pubomgevingen.


Vraag 2: Voor welke soorten glazen kan de VEVOR-barglashouder geschikt zijn?


A2: De VEVOR-staafglashouder is ontworpen voor een breed scala aan glaswerk. Van wijnglazen tot ander glaswerk, deze rekken voorzien in al uw bar-pubbehoeften.


Vraag 3: Is het hangende wijnglazenrek van VEVOR eenvoudig te installeren?


A3: Ja, het hangende wijnglazenrek van VEVOR is gemaakt voor eenvoudige installatie. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen, zodat uw wijnglazen mooi en toegankelijk worden tentoongesteld.