1/1

CQZPNJB4M220V4E51V2

VEVOR Opblaasbare Spuitcabine 4x2,5x2,5 m Werktent 210D Oxford-stof en PVC Lakcabine met Opblaasventilator en Ventilatieventilator voor het Schilderen van Auto-onderdelen, Kamperen in de Buitenlucht

Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Functies & Details
  • Oxford-doek & PVC: De opblaasbare verfcabine is voornamelijk gemaakt van verdikte 201D Oxford-stof met PU-coating en 4 mm PVC-materiaal, duurzaam en vuilbestendig. Externe afmeting: 13 x 8 x 8,2 ft, interne afmeting: 12,5 x 5,9 x 6,9 ft. Het kan u lang van dienst zijn.
  • Efficiënt Filtratiesysteem: Ons verbeterde filtersysteem biedt een efficiëntere luchtzuivering om ervoor te zorgen dat u frisse lucht kunt inademen, zelfs tijdens het schilderen van voertuigen. De afneembare filtervensters gebruiken koolstoffilterkatoen, vergroot formaat: 3,3 x 5,9 ft/1 x 1,8 m, waardoor de geur en vuile deeltjes effectiever worden geblokkeerd.
  • Afneembare Deur & Helder Ontwerp: Elke afneembare deur bestaat uit 2 ritsdeuren. Een kleine deur wordt gebruikt om mensen in en uit te laten, een grote deur voor motorfietsen of andere grote objecten. De kleine deuren, zij- en bovenramen zijn gemaakt van transparant PVC, waardoor de binnenkant overdag helderder wordt. De bovenzijde van de cabine is voorzien van ringen voor hanglampen.
  • Opblaas- & Ventilatieblazers: De autolaktent wordt geleverd met twee blazers: Een 680W-opblaasblazer en een 330W-ventilatieblazer. U kunt het opblazen van de spuitcabine in 2-3 minuten voltooien. De ventilatieventilator zorgt voor een snelle verluchting in de cabine en u kunt tijdens het werken de frisse lucht inademen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.