1/1

FDJZCG1100LBSJTOPV0

VEVOR Motorsteunbalk Motorbelastingsregelaar 500 kg Transmissie met Dubbele Haak

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 500 kg Laadvermogen: Houdcapaciteit: 500 kg. Deze motorsteunbalk kan de motor nauwkeurig positioneren en ondersteunen tijdens werkzaamheden aan de transmissie of houdt de transmissie op zijn plaats terwijl de motor wordt verwijderd voor wederopbouw.
  • In Hoogte Verstelbaar: De maximale hefhoogte van de dwarsbalk van de motor is 7,87 inch voor eenvoudige reparatie en reiniging van de motor. Draai aan de hendel om de motor op de juiste hoogte naar wens te verhogen of te verlagen.
  • Twee Driehoeksteunen: Twee zwarte driehoekige steunen op de balk zijn verstelbaar. U kunt ze in de juiste positie plaatsen. De breedte van de balk is 59,06 inch, dus de motorsteunbalk is geschikt voor voertuigen met een breedte van minder dan 59,06 inch.
  • Stevig & Duurzaam: De motortakel bevat twee ijzeren kettingen om de motor te binden voor een veilige landing. De motorsteunbalk is gemaakt van stevig staal met een beschermende poedercoating, hoge stijfheid en weerstand.
  • Brede Toepassing: Deze dwarse motorsteunbalk is geschikt voor het optillen en neerlaten van bijna alle soorten automotoren, inclusief sportwagens, SUV's, sedans, enzovoort.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.