Gratis Bezorging
30 Dagen Probleemloos Retourneren
12 Maanden Garantie
Populair

Geen resultaten

Momentsleutel

Robuust gebouwde momentsleutels met ergonomisch ontwerp


Momentsleutels maken het gemakkelijk vastdraaien van bouten en schroeven binnen gespecificeerde koppelbereiken mogelijk. Het voorkomt dat gebruikers overmatige kracht uitoefenen op bouten en schroeven, wat kan leiden tot uitglijden, barsten of schade aan het werkstuk. VEVOR vervaardigt uiterst nauwkeurige momentsleutels van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal met een beschermende chroomlaag ter bescherming tegen corrosie.


De VEVOR-momentratel is een geweldige aanvulling op uw handgereedschapsset. Verbeter uw gereedschapsspel met een exclusieve VEVOR-momentratel.


Typen koppelratels verkrijgbaar op de markt


Er zijn meerdere soorten momentsleutels op de markt verkrijgbaar. Ze hebben specifieke ontwerpkenmerken voor bepaalde toepassingen. Laten we eens kijken naar de momentsleutel die te koop is en die u kunt kopen:


Klik op Momentsleutel


Klikmomentsleutel is een primair gereedschap met een visuele meter om het koppel te behouden bij het vastdraaien van schroeven en bouten. Je kunt het koppelbereik vooraf instellen op een bepaald niveau, en wanneer de operator de schroeven of bouten begint vast te draaien, maakt hij een klikgeluid. Het klikgeluid geeft het bevestigingsniveau aan, terwijl het koppelingsmechanisme stopt met verder draaien wanneer het vooraf ingestelde koppelniveau wordt bereikt. De klikmomentsleutel is een handig hulpmiddel voor gebruik in krappe ruimtes met slecht zicht.


Digitale dynamometrische momentsleutel


Een digitale dynamometrische momentsleutel is een geavanceerd stuk gereedschap met elektronische sensoren, een LED-display en een motor. U kunt de digitale momentsleutel met ratel programmeren met de gewenste koppelniveaus en geluidssignalen instellen wanneer u ermee werkt. De technologische ondersteuning maakt deze tools flexibel en gemakkelijk te gebruiken. U kunt geheugeninstellingen gebruiken om tussen verschillende koppelniveaus voor verschillende werkstukken te navigeren, zonder dat u de koppelniveaus handmatig hoeft te wijzigen.


Hydraulische druksleutel


Een hydraulische druksleutel is een zwaar koppelgereedschap voor grote bouten en schroeven in zware machines en voertuigen. Het hydraulische momentgereedschap is licht van gewicht en maakt gebruik van een hydraulisch drukmechanisme om kracht uit te oefenen op schroeven en bouten. Hoewel het vergelijkbaar is met een handmatige momentsleutel, vereist het minder kracht om bouten en schroeven los te draaien. Het ontwerp wijkt ook af van de handmatige momentsleutel die je in standaard momentsleutelsets tegenkomt.


Dingen om te overwegen bij het kopen van een ratelmomentsleutel


Een momentsleutel is een cruciaal onderdeel van elke gereedschapskist; u moet zeer attent zijn bij het kopen van een momentsleutel. Houd rekening met de functies die u nodig heeft, de toepassing en de kwaliteit van de sleutel.


Functies en toepassingen


Er zijn meerdere momentsleutels te koop op de markt. Elk heeft een gevarieerde reeks functies die voor specifieke toepassingen kunnen worden gebruikt. Een klikkende momentsleutel is bijvoorbeeld een veelzijdig stuk gereedschap; de hydraulische momentsleutelratel is echter alleen bedoeld voor zware schroeven en bouten. Als u op zoek bent naar een hi-tech momentsleutel met meter en elektronische sensoren, dan kiest u ook niet voor een eenvoudig klikkende momentsleutel. Evalueer uw behoeften vanuit het oogpunt van de toepassing.


Grootte en kalibratie


De momentsleutel met meter is verkrijgbaar in verschillende maten. Gebruikelijk, sleutels worden gemeten als een momentsleutel in inch pond en ook als momentsleutel in lb. De schijfgrootte is in inches, terwijl de krachtmaat in ponden is. De kleine momentsleutelmaat is voor kleine moeren, bouten en schroeven, terwijl grotere aandrijfmaten van meer dan ¾ of ⅜ voor zware machines en voertuigen zijn. De kalibratie van de grote en de kleine momentsleutel is van cruciaal belang voor de nauwkeurigheid.


Kwaliteit en duurzaamheid


Niemand zou een sleutel van lage kwaliteit willen toevoegen aan zijn momentsleutelsets. Je moet altijd voor merk kiezen sleutels met erkende kalibratiecertificaten en hoogwaardige constructie. Selecteer sleutels gemaakt van hoogwaardig staal met beschermende coatings zoals chroomcoating. Het voorkomt slijtage en corrosie van het gereedschap. De meters moeten ook met een laser gegraveerd zijn voor precisie en nauwkeurigheid.


Compatibiliteit en kosten


De sleutel moet geïntegreerde aandrijfadapters en bereikverlengstukken hebben voor een betere compatibiliteit. De aandrijfmomentsleutel kan veelzijdig zijn; je kunt het gebruiken voor verschillende maten bouten en schroeven. Bovendien vergroot de aangedreven momentsleutel ook de bereikbaarheid met verlengstukken. Een andere belangrijke overweging zijn de kosten van de momentsleutel; u mag bij uw aankoop nooit rekening houden met de kosten van de momentsleutel.


Onderhoudstips voor momentsleutels voor optimaal gebruik


Een momentsleutel is een cruciaal stuk gereedschap en het onderhoud ervan is een must voor optimaal gebruik. Houd u bij het gebruik van het gereedschap altijd aan de richtlijnen van de fabrikant en vermijd overschrijding van het koppelbereik en zijdelingse belasting. Kalibreer het gereedschap van tijd tot tijd voor extra nauwkeurigheid; Als u een miskalibratie van meer dan 3% opmerkt, laat het gereedschap dan testen.


Wanneer u het gereedschap gebruikt, ga er dan voorzichtig mee om, want elke klap of val kan de nauwkeurigheid beïnvloeden. Probeer geen grote kracht op de meter uit te oefenen bij het wijzigen van de koppelniveaus; het kan het koppelingsmechanisme beïnvloeden. Smeer ten slotte de bewegende delen, indien aanbevolen door de fabrikant. Het zal een soepele werking mogelijk maken.


Koop een VEVOR-momentsleutel voor zwaar gebruik te koop met geavanceerde functies


Wilt u een momentsleutel kopen? Zoek niet verder want VEVOR heeft het beste assortiment sleutels. Dit is wat er wordt aangeboden;


VEVOR 1/4 inch pond momentsleutel 20-200in.lb/3-23n.m


Wilt u een momentsleutel met verstelbare functies kopen? De VEVOR 1/4 inch pond momentsleutel 20-200in.lb/3-23n.m is de beste optie met aandrijfadapters en verlengstukken. Het heeft een lasergegraveerde schaal met dural bereik en verchroomd voor hoge duurzaamheid.


VEVOR ⅜-in lb momentsleutel 10-80ft. Lb/14-110n.m


Maakt u zich zorgen over de prijs van de momentsleutel? Pak de VEVOR ⅜-in lb momentsleutel 10-80ft. Lb/14-110n.m Gemaakt van hoogwaardige chroom-vanadium-staallegering en chroomcoating voor duurzaamheid en een lange levensduur.


VEVOR 1/2 inch momentsleutel 20-250ft. Lb/34-340n.m


De VEVOR 1/2 inch momentsleutel 20-250ft. Lb/34-340n.m is het beste hulpmiddel voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het heeft een omkeerbare ratel voor bediening met één hand en een koppelaanpassing met twee bereiken voor extra gemak.


VEVOR 1/2 inch momentsleutel 10-150ft. Lb/14-204n.m


Bent u op zoek naar hoge efficiëntie en naadloze compatibiliteit in sleutels? VEVOR 1/2 inch momentsleutel 10-150ft. Lb/14-204n.m is een sleutel van topkwaliteit met een ergonomisch ontwerp, verstelbare functies voor compatibiliteit en meer.


Waarom kiezen voor VEVOR-momentsleutels


VEVOR is de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige en robuuste momentsleutels. Het biedt uitstekende compatibiliteit met verstelbare functies zoals adaptieve aandrijvingen en verlengstangen. De prijs van de VEVOR-momentsleutel is concurrerend op de markt en de duurzaamheid is uitstekend. VEVOR-sleutels ondergaan een warmtebehandeling in zes fasen en verchromen om duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen.


VEVOR is een klantgericht merk met een focus op de behoeften van de klant. Hun ontwerpen zijn ergonomisch met extra functies om de werkbaarheid te vergroten. VEVOR heeft speciale klantenondersteuningskanalen om u te begeleiden bij uw aankopen en vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen met VEVOR en een offerte ontvangen tegen een concurrerende prijs voor momentsleutels op de markt.


Veelgestelde vragen over momentsleutels


Vraag 1: Hoeveel bedraagt het bereik van de momentsleutel?


A1: Het bereik van momentsleutels varieert van product tot product. Het kan ergens tussen de 10 en 150 ft-lb zijn of zelfs hoger in specifieke typen. U kunt bij aankoop van de sleutel de meter controleren om het bereik te zien, of dit navragen bij de klantenservice.


Vraag 2: Hoeveel kost de prijs van de momentsleutel?


A2: De prijzen van momentsleutels zijn afhankelijk van producteigenschappen, kwaliteit en duurzaamheid. VEVOR biedt de beste prijzen in de categorie sleutels. U kunt een kwaliteitsproduct krijgen tegen een zeer redelijke prijs.


Vraag 3: Waar kan ik een momentsleutel kopen?


A3: Maak je geen zorgen over waar je een momentsleutel kunt kopen, want de VEVOR online winkel is de beste plek om gemakkelijk sleutels te kopen. Ga direct naar de VEVOR-website en plaats de bestelling; wij bezorgen het bij u thuis.