1/1

JXMXRLTGMXN8BF001V0

VEVOR Menselijk Schedelmodel Anatomisch Schedelmodel 8 onderdelen 1:1 Gekleurd

Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Afneembare 8 Hersenstukken: Dit geschilderde menselijke schedelmodel kan in acht delen worden verdeeld, waardoor de anatomische structuren van het menselijk brein duidelijk worden weergegeven. Deze stukken zijn verbonden met verborgen magneten, die gemakkelijk te monteren en te demonteren zijn.
  • Nauwkeurige Anatomie: Met de steun van professionele medische kennis is dit schedelmodel anatomisch nauwkeurig, waardoor het model een perfecte leerschedel is voor medisch onderwijs en anatomiestudie.
  • Duurzaam PVC-materiaal: Gemaakt van premium PVC-materiaal, dit anatomisch correcte schedelmodel is duurzaam, solide en gemakkelijk schoon te maken. Ontworpen voor een lange levensduur, de kwaliteit van het model is betrouwbaar en niet gemakkelijk te beschadigen.
  • Levensgroot Menselijk Schedelmodel: Het model is even groot als de echte menselijke schedel. Het komt ook met een groot aantal details, zoals kloven, pariëtale, hechtingen, enz. Deze details maken diepgaande observatie en verder onderzoek mogelijk.
  • Diverse Toepassing: Deze zeer nauwkeurige medische anatomische schedel biedt u een beter begrip en duidelijke observatie van de menselijke schedelstructuur. Geschikt voor schoolonderwijs, professioneel onderzoek, anatomiestudie en geduldige uitleg.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.