1/1

JXMXRNMXYSQF00001V0

VEVOR Hersenen Anatomie Model Menselijk Hersenen Model PVC Meerkleurig 2-delig

Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【VERWIJDERBARE STRUCTUUR】 - Het anatomiemodel van het menselijk brein kan in twee delen worden verdeeld, waardoor de functionele gebieden van de hersenen nauwkeurig worden weergegeven en gelabeld met verschillende kleuren. Het model stelt gebruikers in staat om de interne structuur van de hersenen vanuit alle hoeken te observeren om de wetenschap van het menselijk brein beter te leren.
  • 【NAUWKEURIGE MENSELIJKE SIMULATIE】 - Het model is ontworpen door hersenonderzoeksexperts voor 100% nauwkeurige consistentie met de basisstructuur van het menselijk brein, in overeenstemming met de werkelijke grootte van het menselijk brein. Daarom is het levensgrote menselijke hersenmodel een ideale keuze voor anatomisch hersenonderzoek.
  • 【PREMIUM PVC-MATERIAAL】 - Het menselijk breinmodel is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, dat duurzaam genoeg is voor een lange levensduur. Het model is licht van gewicht, zodat de gebruiker het moeiteloos naar elke plaats kan dragen om te studeren en te laten zien.
  • 【DUURZAME BASIS】 - Het model van het menselijk brein wordt geleverd met een witte basis. De gebruiker kan het geassembleerde model op de basis plaatsen voor openbare uitleg en demonstratie. De basis speelt ook een cruciale rol bij de opslag en bescherming van het hersenmodel.
  • 【UITGEBREID GEBRUIK】 - Het anatomische model van het menselijk brein is geschikt voor het primaire onderwijs van hersenanatomie-neurowetenschappen. Het kan worden gebruikt als een trainingshulpmiddel voor de anatomie van de hersenen voor diegenen die de anatomie van het menselijk brein willen leren en begrijpen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.