1/1

PMSSJ000000000001V2

VEVOR 60 W Auto Power Slider Bed PVC-riem Elektrische Transportband 59" x 7,8"

Vangrail nummer: unilateraal
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【DUURZAME CONSTRUCTIE】 - Gemaakt van zwaar roestvrij staal, de machine is duurzamer en stabieler. Ook voorkomt dit soort textuur de transportband tegen corrosie en roest.
  • 【WERKING MET HOGE EFFICIËNTIE】 - Uitstekende motor met sterk vermogen, stabiele werking en stabiel uitgangsvermogen kan meer energie besparen en het verbruik verminderen, wat leidt tot een langere servicetijd.
  • 【KWALITEITSTRANSPORTBAND】 - De transportband gebruikt slijtvaste en antistatische industriële riem, die mooi en duurzaam is en kan voldoen aan de transportvraag van de meeste producten.
  • 【FLEXIBEL ONTWERP】 - Met het instelbare automatische snelheidsregelpaneel en de vangrail kunt u de snelheid van de transportband en de hoogte van de vangrail aanpassen om de stabiliteit van de transmissie te garanderen.
  • 【MEERVOUDIG GEBRUIK】 - Veel gebruikt in voedsel, dranken, farmaceutische, elektronische onderdelen, tabak, chemische industrie, cosmetica, auto-onderdelen voor het afdrukken van code en merk; productiedatum spuiten, batchnummer, anti-nepmerk, etc.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.0
4.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Christopher Rowe

Vangrail nummer : bilateraal ;

Electric Belt Conveyor Top-grade Conveyor 220v Powered Rubber Pvc Belt 59"x 7.8"

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.