HCJPSJYX38IN93VS7V0

VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8" x 100 voet, 26.500 lbs Synthetische lierkabelkabel met beschermhoes + gesmede lierhaak + trekkoord, universeel geschikt voor SUV, groot terreinvoertuig
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.
QTY: 1
Winkelkar
Koop nu
Toevoegen aan offerte
Gratis retour.Details
Toevoegen aan verlanglijst
Over dit artikel
  • Heavy Duty 3/8" x 100' synthetisch touw: Met een breeksterkte van 117,9 kN (26.500 lbs) is het perfect voor voertuigen met een gewicht tot 4.006,6 kg (8.833 lbs). Gemaakt van 12-strengs polyethyleen met een hoog moleculair gewicht, elk binding weegt slechts 0,6"/15 mm pitch. Met een PU-coating voor extra duurzaamheid blijft dit touw licht en sterk. Vergeleken met traditionele staalkabels biedt het veiligheid zonder terug te springen.
  • Heavy Duty Ram's Horn Hook: Gesmeed uit premium staal en met een breeksterkte van 20.988 lbs/93,4 kN, is onze lierkabelhaak gebouwd om lang mee te gaan. De poedercoating beschermt tegen roest en zorgt voor een langere levensduur. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over hitte of uitglijden - onze haak wordt geleverd met een handige treklus die te allen tijde zorgt voor een koele, veilige grip.
  • Uniek ontwerp aan beide uiteinden: dubbele bescherming, dubbele duurzaamheid! Onze synthetische lierkabel begint met een nylon beschermhoes van 1,5 m om te beschermen tegen ruwe randen en eindigt met een oranje waarschuwingshoes van 1,8 m als slimme herinnering aan uw lierlimiet.
  • Eenvoudige installatie: installatie is een fluitje van een cent met onze installatie in 4 stappen! Eenvoudig vastbinden, inrijgen en klaar, maar vermijd het uittrekken van de gehele synthetische lierkabel tijdens gebruik. Om te voorkomen dat het touw wordt doorgesneden door scherpe randen op de geleidingsplaat, raden wij aan te zorgen voor een speling van minimaal 3/8 tot 1/2 inch tussen de kabelgeleidingsopening en de randen van de montageplaat.
  • Geschikt voor uw voertuig: Vind de perfecte oplossing met ons assortiment lieren! Verkrijgbaar in verschillende breeksterktes om aan uw behoeften te voldoen. Dit touw van 9,5 mm (φ3/8") is een geweldige metgezel voor lieren van 42,3-60,1 kN (9.500-13.500 lbs) (1,5 keer het volledige gewicht van het voertuig). Het maakt niet uit of u de wildernis trotseert met uw off-roader Of het nu gaat om het tillen van zware lasten in de bosbouw, hij staat in elke situatie voor u klaar.
Zie meer Zie minder

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving
VEVOR synthetisch liertouw – uw reddingspartner off-road
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
Onze lierkabel is geweven uit 12 strengen polyethyleenvezels met een hoog moleculair gewicht, bekleed met een PU-laag. Het is bestand tegen de zwaarste omstandigheden: rotsachtige hellingen, modder, regen of sneeuw.
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
Onze haak is hittebehandeld en gepoedercoat voor duurzaamheid en roestbestendigheid. De veiligheidstrekband zorgt ervoor dat u veilig met de synthetische lierkabel kunt manoeuvreren en de haak gemakkelijk kunt hanteren.
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
Een verschuifbare beschermhoes van 1,5 m voorkomt dat het synthetische touw verslijt, oververhit raakt en wegglijdt. De 1,80 meter lange oranje waarschuwingshuls waarschuwt u om niet het hele touw uit te trekken.
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
Met een aluminium staartgesp en een veilige moer is het eenvoudig en probleemloos om het synthetische liertouw om uw lier te wikkelen.
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
Onze lierlijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn perfect voor ATV's, UTV's, auto's, SUV's en grote terreinvoertuigen. Dit is ideaal voor SUV's/grote terreinvoertuigen/vrachtwagens met een draagvermogen van 42,3-60,1 kN (9.500-13.500 lbs).
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
VEVOR Synthetische lierkabel, 3/8
Zie meer
Vergelijk met soortgelijke artikelen
Zie meer

Specificaties

Artikelmodelnummer JLWR9.5-30
Breeksterkte touw 26.500 lbs / 117,9 kN
Veilige werklast touw ≤ 8.833 lbs / 39,3 kN
Breeksterkte van de haak 20.988 lbs / 93,4 kN
Afstand 0,6 inch / 15 mm
Materiaal polyethyleen met hoog moleculair gewicht
Haak Ramhoornhaak (staal)
Productgewicht 2,5 kg
Productgrootte 3/8 inch x 100 voet / 9,5 mm x 30,5 m
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1