1/1

HJTYCYBD130209VOLV0

VEVOR Lastafel Opvouwbare Werkbank 76,2 x 50,8 cm Verstelbare Laswerkbank 400lbs

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 76,2 x 50,8 cm Aanrecht: Het is een groot bureaublad 76,2 x 50,8 cm met drie sleuven van 4 cm in het tafelblad, zodat klemmen kunnen worden ingebracht om elk punt op de tafel te bereiken. intrekbare, loodrechte stalen geleiderails kunnen worden gebruikt als geleiders, aanslagen of klemranden. De lasslakkenbak kan lekkende slakken laden. Er zijn twee hangers om uw lastoorts bij de hand te houden.
  • Drie Kantelhoeken: Er zijn drie kantelhoeken (0°, 30 en 90°) beschikbaar in deze lastafel. Door de hoek aan te passen, kan het worden aangepast aan verschillende materialen voor het werk. Twee tafelpoten zijn voorzien van twee zwenkwielen, waardoor de tafel moeiteloos te verplaatsen en te draaien is. Beheer eenvoudig uw werkomgeving.
  • Laadvermogen van 400 lbs: Een frame van koolstofstaal heeft deze solide maar lichtgewicht lastafel gesmeed en dit soort materiaal heeft het draagvermogen verhoogd tot 400 lbs. Zwaar verzinkt oppervlak maakt het bestand tegen roest en zorgt voor een lange levensduur.
  • Verstelbare Hoogte: Er zijn vier hoogteniveaus voor uw keuze: 78 cm, 83 cm, 88 cm en 93 cm. De tafelhoogte is perfect om zittend te lassen en voldoet aan de behoeften van mensen met verschillende lengtes.
  • Brede Toepassing: De lastafel van VEVOR is geschikt voor professionals en is veilig genoeg om te worden gebruikt door liefhebbers van metaalbewerking. Met onze gereedschappen wordt het makkelijker om kleine en complexe onderdelen te lassen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.