1/1

CTDGBYCW50036FPZ4V0

VEVOR Ladegeleiders 225kg Ladelopers 91,44x7,6x1,9cm Volledig Uittrekbare Ladegeleiders Gemaakt van Koudgewalst Staal met Laag Geluidsniveau Ontwerpdetails voor Kantoorkasten Gereedschapskamers enz

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Driedelige Geleiders: 1 paar van 36"/91,44 cm lang, 3"/7,6 cm breed, 0,75"/1,9 cm dik. De opvouwbare en volledig uittrekbare ladegeleiders bestaan uit drie delen en kunnen volledig worden uitgetrokken om gebruik de ruimte van de lade (werkelijke maat 36", verlengde maat 72"/182,88 cm). En de schuifladen zijn ook ontworpen om ervoor te zorgen dat uw laden soepel duwen en trekken.
  • Staal & 500 lbs Lager: De soft-close ladegeleiders zijn geconstrueerd met dikke koudgewalste stalen (CRS) platen voor een sterk draagvermogen van 500 lbs. Daarom zijn ze sterk genoeg om de zware houten of ijzeren dingen te dragen die je nodig hebt. Bovendien is zink op het oppervlak geplateerd om roestbestendig en slijtvast te blijven voor langdurig gebruik.
  • Zacht & Stil: Ladebeslaggeleiders zijn uitgerust met kogellagers om een rustige omgeving voor uw gezin en werk te creëren. De rij ballen aan de twee zijden van het glijden en het nylon bufferontwerp op het tweede gedeelte, die tot doel hebben minder geluid en wrijving te maken bij het sluiten en openen van de lade.
  • Kies De Juiste Maat: Hoe kiest u de juiste maat dia's voor uw lade? Installatieafstand (aan elke kant): 0,76"/19,5 mm. Meet eerst de lengte van de lade zonder het framebord. De lengte van de geleiders moet kleiner zijn dan of gelijk zijn aan de diepte van de lade min 4 mm.
  • Installatie & Gebruik: De heavy-duty ladegeleiders kunnen aan de zijkant van de kast of machineonderdelen worden geïnstalleerd. Alle meegeleverde schroeven en bouten zijn eenvoudig en snel te installeren. Ze worden voornamelijk gebruikt voor industriële, commerciële apparatuur, fabrieksmachines, kantoren, voertuigen, enz.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Lee Johnson

42” drawer sliders

Really good quality. Excellent delivery

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.