1/1

ZMDBYKLGB24X48001V0

VEVOR 60 x 121 cm bureau scheidingswand plexiglas, 24 x 48 inch spuugbescherming, acrylglas 4,4 kg inkijkbescherming toonbank doorgeefd lawaai verminderen fysieke scheiding banken ziekenhuizen kantoor

Artikelafmetingen: 24 x 48 inch
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM KWALITEIT】 - Gemaakt van het verdikte acrylmateriaal, dit bureaubescherm is zeer slagvast en duidelijk zichtbaar. De afgeronde randen zijn ontworpen voor veilig gebruik en het oppervlak kan gemakkelijk worden gereinigd met een desinfecterende spray, reinigingsmiddel of doekje.
  • 【INFECTIEPREVENTIE】 - Dit acrylschild voor bureau is bedoeld om uw werknemers en klanten te beschermen door fysieke scheiding te handhaven. De scheidingswand biedt krachtige bescherming tegen niezen, hoesten en druppels, zonder de normale communicatie te beïnvloeden.
  • 【GROOT BESCHERMINGSGEBIED】 - Ons acrylscherm voor toonbank is 24"H x 48"B met een transactievenster, met een groter formaat dan toonaangevende concurrenten om volledige dekking te bieden. Het ontwerp van het openingsvenster is handig voor levering, injectie en manicure.
  • 【GEMAKKELIJK TE MONTEREN】 - Twee basisstandaarden kunnen moeiteloos in de bijpassende sleuven worden geschoven zonder lijm, schroeven of andere hardware, waardoor de montage een fluitje van een cent wordt. De acrylbarrière voor toonbank past op de meeste werkbladen en tafelbladen, perfect voor service- en verkoopomgevingen.
  • 【VEELZIJDIG GEBRUIK】 - Als een ideaal schild tegen infectie, wordt de acrylbarrière voor een bureau op grote schaal toegepast op scholen, bankbalies, kantoren, enz. De scheidingswand is zeer draagbaar dankzij de lichtgewicht behuizing, waardoor u hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.