1/1

YYJ10TDYLBZHBK001V0

Hydraulische persset 22046 lb (ca. 10 t) framepersset met manometer zwart

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【10T CAPACITEIT】- De werkbreedte: 350 mm (13,8 ''); Werkhoogte: 375 mm. Capaciteit: 10 ton. Slag: 178 mm (7''). Het is zeer nuttig en nuttig als winkelpers. Sterk genoeg om aan uw behoeften te voldoen.
  • 【BETROUWBARE KWALITEIT】- Verfproces om het staal en anti-corrosie te beschermen om een lange levensduur, verdikte pilaar, sterke en duurzame kwaliteit te garanderen.
  • 【AFZONDERLIJKE HYDRAULISCHE POMP】- Het pomplichaam is klein, licht en solide, waardoor het gemakkelijk en moeiteloos te bedienen is. Gemaakt van zeer sterke afdichtingsring, die olielekkage effectief kan voorkomen.
  • 【ONTWERP MET DRIE NIVEAUS 】 - Ontwerp met drie niveaus dat op en neer kan worden aangepast. De controlekamer kan naar behoefte worden aangepast om het product gebruiksvriendelijker te maken.
  • 【BREDE TOEPASSING】 - Gebruiksvriendelijke pers voor grote of kleine winkels en veel verschillende soorten metaalbewerkingstaken, waaronder buigen, stempelen en meer.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.0
4.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Lisa Quinn

Descent

Would have been nice to have proper instructions to put it together!

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.