1/1

QBYC162PCQBEH69TOV0

VEVOR Bandenlichter Fiets Band Hendel Zwarte Bandenlichters Motorfiets 1,78x40,64x1,78 cm Bandenlichters Motorfiets Gemaakt van 40CR Staal voor Het Monteren en Demonteren van Banden van Fietsen enz

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Heavy-duty 40CR-staal: Ons bandenlichter is gemaakt van hoogwaardig gesmeed 40CR-staal, dat is ontworpen om de band gemakkelijker te kunnen verwijderen en installeren, terwijl het helpt voorkomen dat de buis per ongeluk wordt bekneld.
  • Praktisch Ontwerp: Hun koppen hebben een redelijke radiaal en een groot vlak stempelen. Deze ontwerpen maken het gemakkelijk om het medium van de band en de velg te bereiken.
  • 16 Inch Lang: U kunt onze bandkraalbreker meenemen omdat ze slechts 16 inch lang en 2 pond wegen. Ze zijn handig wanneer u uw banden moet verwisselen.
  • Zwart Geverfd Oppervlak: Door zwarte verfbehandeling kan de bandenijzerset effectief oxidatie, roest en corrosie voorkomen om het doel van verlenging van de levensduur te bereiken.
  • Veelzijdig Gebruik: De bandenijzers voor motorfietsen worden voornamelijk gebruikt om de banden van fietsen, motorfietsen en elektrische motorfietsen los te wrikken.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.