1/1

QJD30T50MMKXYY001V0

30T 50MM holle plunjer hydraulische cilinder krik

Laad capaciteit: 30 T
Hartinfarct: 2 inch
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【HEAVY DUTY JACK】- Gemaakt van zware metalen constructie, onze hydraulische cilinderkrik is duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan. Spuit verf op het oppervlak, vermijd krassen en corrosie.
  • 【GROTE LIFT CAPACITEIT】- Onze hydraulische cilinder van de ram biedt betrouwbare ondersteuning tijdens het gebruik. Niet vast komen te zitten bij het hijsen, 30T / 66000 pond grote tonnage, voldoende slag (50 mm).
  • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】- De snelkoppelingskop met stofkap voorkomt dat de binnenkant van de socket stoffig wordt en heeft een strakke verbinding zonder lekkage. Een draagbare handgreep verhoogt de flexibiliteit en het gemak.
  • 【SMOOTH SURFACE】- De hydraulische cilinder heeft een glad cirkelvormig textuuroppervlak en biedt betrouwbare grip tijdens het werken.
  • 【BREDE GEBRUIK】- Deze holle krik heeft de voordelen van een klein formaat, geschikt voor een smalle ruimtepositie. Een geweldige hulp voor riggers, fabrikanten, lassers en carrosserie- en framewerkplaatsen voor auto's in de elektriciteits-, chemische, staal-, brug-, machine- en andere industrieën.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Stands up

Laad capaciteit : 20T ; Hartinfarct : 4 inch ;

Good jack

God jack exactly what I need

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.