1/1

14LCZYYBHSYX00001V7

VEVOR Hydraulisch Aggregaat Hydraulische Pomp 2,2KW 14L Gebruikt voor Autoliften

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Productdetails: Onze hydraulische pomp is ontworpen met een 220V-motor (vermogen: 2,2 kW) en een reservoir van 14 liter. De maximale ontlastingsdruk is 2950 PSI; het is een enkelwerkende pomp voor power-up en zwaartekracht-down.
  • Eenvoudig In Gebruik: Dit hydraulische aggregaat is vooraf volledig gemonteerd. De bedrading is eenvoudig en wordt geleverd met gebruiksaanwijzing. Extra connectoren worden ter vervanging aangeboden.
  • Betrouwbare Kwaliteit: De olietank is duurzaam omdat hij is gemaakt van stevig metaal. Als krachtbron is dit een perfecte vervangingspomp voor hydraulische systemen op afstand. De ontlastklep zorgt voor een veiligere werking.
  • Snelle Start: Met zijn krachtige motor is deze hydraulische elektrische pomp snel te starten en snel olie af te geven; het kan een sterke kracht leveren voor autoliften en is in staat om het tillen in korte tijd te voltooien.
  • Brede Toepassing: Deze krachtbron wordt veel gebruikt voor autoliften, kleine en middelgrote hefplatforms. Het is compatibel met veel dumptrailers en movers en is een directe vervanging voor hydraulische systemen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.5
4.5 Uit 5

2 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
J G

POWER pack

Does the job well ,.,....,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Bekijk Meer
Opvouwen

Kerntucky Mother Hen

240 Volt AC Single phase

This replaced the OEM pump assembly to my Four-Post car lift. The metal fluid reservoir is an improvement to the OEM_ plastic reservoir.

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.