77YCDPJXLW77KXG8YV0

VEVOR 94" x 42" x 84" honkbal softbal oefennet, draagbaar honkbal trainingsnet, slaan, vangen, pitchen, backstop honkbaluitrusting met boogframe, draagtas, slagzone, rode bal.
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.
QTY: 1
Winkelkar
Koop nu
Toevoegen aan offerte
Gratis retour.Details
Toevoegen aan verlanglijst
Over dit artikel
  • 7x7ft professionele trainingsset: naast het basisnet en het steunframe bevat deze honkbal-softbal oefennetset ook een vierkant doelframe met negen rasters, een tee-standaard en een 2,8-inch met zand gevulde bal. Bovendien wordt een speciale opbergtas meegeleverd, zodat u hem snel en eenvoudig kunt inpakken. De uitgebreide accessoires zijn geschikt voor zowel honkbal als softbal en stellen spelers in staat effectief te oefenen met pitchen en vangen, wat resulteert in een snelle verbetering van hun vaardigheden.
  • Robuust en kantelbestendig ontwerp: de steunstangen zijn gemaakt van 12,7 mm dik glasvezel en beschikken over superieure sterkte, flexibiliteit en weerbestendigheid. Gecombineerd met een koolstofstalen steunbasis zorgt de stevige structuur voor een sterk draagvermogen. Dit slag- en werpoefennet is bestand tegen veroudering en broosheid, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd. Ideaal voor langdurig buitengebruik!
  • Stevig en slijtvast net: het honkbalnet is geweven van zeer sterke, slijtvaste synthetische vezels zoals polyester en nylon. Het knooploze weefsel zorgt voor een glad en consistent oppervlak, waardoor slijtage en breuk veroorzaakt door wrijving tussen de bal en het net tot een minimum worden beperkt. Hierdoor ontstaat een net dat zijn vorm in de loop van de tijd behoudt en zowel hoge sterkte als duurzaamheid garandeert.
  • Verbeterde slagtraining: de verstelbare tee-standaard varieert van 27,6 tot 42,1 inch en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Gecombineerd met een 16-ounce bal gevuld met zand, helpt het spelers hun spierkracht en werptechnieken te verbeteren. Geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginners tot doorgewinterde professionals.
  • Speciale draagbare opbergtas: gemaakt van 600D Oxford-stof, de grovere en dikkere stof biedt uitstekende slijtvastheid en zorgt ervoor dat hij hogere gewichten en slijtage kan dragen. Bovendien heeft het een uitstekende weer- en verouderingsbestendigheid, evenals eigenschappen zoals chemische corrosieweerstand, oxidatieweerstand en vlamvertraging. Dit resulteert in een tas met verhoogde stabiliteit, duurzaamheid en een langere levensduur.
Zie meer Zie minder

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving
Raken, raken, vangen, pitching, trainingsnet
VEVOR 94
VEVOR 94
Ons honkbalnet biedt een eersteklas trainingservaring. Dit frame verbetert de slagnauwkeurigheid en minimaliseert overmatige bewegingen. Met dit type training kunnen spelers snel basishonkbalvaardigheden leren en hun reactievaardigheden en balcontrole verbeteren.
VEVOR 94
VEVOR 94
Onze glasvezelstaven met een diameter van 12,7 mm bieden meer sterkte, elasticiteit en weerbestendigheid. Ze kunnen langdurig buiten worden gebruikt zonder tekenen van veroudering of broosheid te vertonen, wat resulteert in een langere levensduur en lage onderhoudskosten.
VEVOR 94
VEVOR 94
De met zand gevulde bal is zwaarder dan een gewone honkbal en wordt in de praktijk vooral gebruikt om de slagkracht en werpsnelheid van een speler te vergroten. Het ontwerp helpt spelers hun spierkracht en werptechnieken te verbeteren. Geschikt voor spelers van alle niveaus.
VEVOR 94
VEVOR 94
Deze 600D opbergtas kan meer gewicht dragen en is slijtvast. Bovendien heeft het een uitstekende weersbestendigheid, is het bestand tegen chemische corrosie en oxidatie en is het vlamvertragend, wat zorgt voor een betere stabiliteit, duurzaamheid en een langere levensduur.
VEVOR 94
VEVOR 94
1. Lees vóór de installatie de instructies, omdat een onjuiste installatie schade kan veroorzaken. 2. Dit net bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. 3. Voorkom beknelling bij het installeren van de verbindingsdelen. 4. Klim of trek niet met geweld. 8. Controleer het trainingsnet regelmatig.
VEVOR 94
VEVOR 94
Zie meer
Vergelijk met soortgelijke artikelen
Zie meer

Specificaties

Artikelmodusnummer YC-SS-BN004
Basisgrootte (LxB) 84x41,7 inch
Nettogewicht 7,1 kg
Mesh-materiaal polyester
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1