1/1

MJJRJPG10220VJSSIV2

VEVOR Elektrisch Handdoekdroogrek 120 W Elektrische Handdoekverwarmer 10 Staven Verwarmde Handdoek van Roestvrij Staal met Max. 5 KG Laadvermogen, Stabiele Verwarming en 2 Standen Verwarmingsregeling

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Groot 10-Bar Gebogen Ontwerp: Staat ongeveer 31,9" lang x 20,5" breed en kan tot 11 lbs aan kleding bevatten. Ons verwarmde handdoekenrek van roestvrij staal is behandeld met een zilverglanzend gepolijst oppervlak. Het is IP55 waterdicht, gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en CE-gecertificeerd.
  • Snelle Verwarming & Bescherming Tegen Oververhitting: Verwarmingsvermogen: 120 W. Het handdoekwarmerrek blinkt uit in het opwarmen van kleding en handhaaft een goede en stabiele temperatuur tussen 113-131 °F. In slechts 15 minuten kan het rack een piektemperatuur van 131 °F bereiken. Bij piektemperatuur stopt het verwarmingsrek automatisch. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich verbrandt vanwege de niet-verbrandende functie.
  • Slimme Tijdregeling Met 2 Standen: Deze verwarmde handdoekbeugel heeft een ingebouwde timer met 2 standen: kies een beperkte verwarmingsmodus van 2 of 4 uur voor het passen van verschillende soorten kleding; kies onbeperkt verwarmen met de AAN/UIT-knop. Het is niet nodig om de verwarmingsstatus te controleren, wat u tijd en energie bespaart.
  • Dubbelzijdige & Aan De Muur Gemonteerde Montage: Onze elektrische handdoekverwarmer biedt 2 installatieopties (plug-in of bedraad). Installatie aan de muur maximaliseert uw vloeroppervlak. Zowel links als rechts zijn beschikbaar voor installatie.
  • Gebruik Het Overal & Altijd: Het verwarmde handdoekenrek is een perfecte oplossing voor het snel drogen van badpakken in de zomer of het opwarmen van een deken in de winter voordat u zich met uw gezin nestelt. De handdoekbeugel heeft een moderne stijl, waardoor hij geschikt is voor de inrichting van uw badkamer.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.