1/1

ZKGLQBSLD5L200MM1V0

Vevor Buchner Trechter Lab Filtratie Apparaat 5000ml Büchner Funnel 1xfilterkolf

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM MATERIALEN】 - Deze filterkolf van 5000 ml is gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas, met een massieve wand en een lage uitzettingssnelheid. Het heeft een hoog perspectief en een hoge doorlaatbaarheid, met een glad en transparant oppervlak dat niet uitsteekt.
  • 【TRECHTER MET GROTE DIAMETER】 - Met het stevige keramische materiaal biedt onze vacuümfiltertrechter een ultrahoge hardheid, antioxiderende eigenschappen en een lange levensduur. Deze Buchner-trechter van 200 mm / 7,87 inch vertoont een sterke chemische stabiliteit wanneer deze een zuur / basische oplossing bevat.
  • 【DOELTREFFENDE FILTERING】 - De Buchner-trechter-set is uitgerust met een filterkolf van 5000 ml en een latexslang van 3,28 ft / 1 m voor aansluiting op andere containers of vacuümpompen. De trechter kan worden gebruikt met filtreerpapier om onzuiverheidsdeeltjes in de oplossing effectief te filteren.
  • 【AFDICHTINGSPRESTATIES】 - De filterkolfset van 5000 ml wordt geleverd met een rubberen stop, waardoor het apparaat een uitstekende afdichtingseigenschap en een uitstekende drukbestendigheid heeft. De rubberen plug verbindt de trechter en de kolf stevig van binnenuit zonder enige lekkage.
  • 【VEELZIJDIG GEBRUIK】 - Deze glazen zuigfilterkit wordt veel gebruikt voor chemische analyse, biologische producten, productindustrie, wetenschappelijk onderzoek, steriliteitstests, enz., om deeltjes en bacteriën te filteren, ook geschikt voor de filtratie van kweekmedium en warmtegevoelig drugs.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.