YSBQDYJFTSYCBYHKSV2

VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB
2
Prijs inclusief btwBekijk details
Gesplitst type/Integraal type: Uit elkaar gehaald
dataverbindingsmodus:: USB
Kleur: Wit
QTY: 1
Winkelkar
Koop nu
Afrekenen met
Toevoegen aan verlanglijst
Over dit artikel
 • 203 dpi Heldere en stabiele afdrukken: geen inkt, geen toner. Onze thermische labelprinter maakt gebruik van de nieuwste thermische technologie om een uitstekende printervaring te bieden en u geld te besparen. De hoge resolutie van 203 DPI maakt het gemakkelijk om kleine afdrukken of labels met barcodes te zien. Er zijn geen witte stippen en de print is altijd consistent dankzij de hightech thermische printkop van ROHM.
 • Hoge systeemcompatibiliteit: maak je klaar om verbinding te maken met al je favoriete systemen. Deze labelprinter werkt met meerdere systemen zoals Windows, Mac OS en Linux. Eenvoudig printen via USB, eenvoudig gebruik op computers of laptops op kantoor. Opgezet in een minuut, het bespaart tijd en energie. Opmerking: niet voor Chromebook; Download het stuurprogramma zoals aangegeven voordat u gaat afdrukken.
 • 150 mm/s hogesnelheidsafdrukken: Door gebruik te maken van 150 mm/s hogesnelheidsafdruktechnologie, kan onze verzendlabelprinter 3600 vellen van 4 x 6 etiketten per uur afdrukken, wat uw werkefficiëntie aanzienlijk verbetert. Geschikte labelbreedtes: 40-108 mm. Niet alleen voor verzendlabels, maar ook voor barcodes, ID-labels, DIY-labels, FBA-labels, adreslabels, herinneringslabels etc. Laat je labels goed printen. Kwaliteit komt met snelheid.
 • Ondersteuning voor meerdere platforms: de VEVOR-labelprinter is ontworpen om uw werkefficiëntie te verbeteren en uw bedrijf meer gemak te bieden. Het kan voldoen aan de behoeften van verschillende e-commerce- en transportplatforms, waaronder Amazon, eBay, Shopify, PayPal, Etsy, UPS, XPSship, Shippo, ShippingEasy, WorldShip, OrderCup, FedEx, enz. Begin vandaag nog met het effectief runnen van uw winkels!
 • Automatische labelherkenning: deze desktop labelprinter kan de labels opvangen en automatisch in de printer voeren. Sluit gewoon het deksel en plaats het papier in de achterkant van de printer en kijk hoe de machine de etiketten gemakkelijk herkent. Het heeft ook een automatische papierretourfunctie waarmee u ongeschikte etiketten kunt retourneren om te voorkomen dat u ze verspilt. Begin met besparen en verbeteren met VEVOR.
Zie meer Zie minder

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving
精品模版1-PC(3+banner)
VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB
VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB
VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB
thermische labelprinter
Automatische labeldetectie & labelbreedte van 108 mm & desktopdesign
 • Onze labelprinter beschikt over de nieuwste thermische printtechnologie waarvoor geen inkt of toner nodig is, waardoor u geld en tijd bespaart. Met een afdruksnelheid van 203 DPI en 150 mm/sec. produceert onze thermische printer 3600 labels per uur via USB. Het is ook compatibel met alle grote verkoopplatforms en ondersteunt Windows, Mac OS en Linux. Daarom wordt de VEVOR-printer veel gebruikt in kantoor, thuis, express, supermarkt, enz. Print, print, print en kijk wat je gemist hebt.
 • 203 DPI Duidelijke en stabiele afdrukken
 • Hoge systeemcompatibiliteit
 • Printen met hoge snelheid van 150 mm/s
 • Ondersteuning voor verschillende platformen
 • Automatische labelherkenning
Belangrijkste kenmerken
VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB

State-of-the-art printkop van ROHM

De thermische labelprinter is uitgerust met een verbeterde ROHM-printkop, die ervoor zorgt dat er geen witte stippen, geen openingen zijn en dat het hele afdrukproces soepel verloopt.

VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB

1 seconde, 1 label

Afdruksnelheid: 150 mm/s Deze thermische printer kan uw afdruktijd verkorten en uw werkefficiëntie verbeteren. Ondersteunt labelbreedtes: 40-108 mm.

VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB

203 DPI hoge resolutie

De hoge resolutie van 203 DPI zorgt ervoor dat de inhoud van elke tag zichtbaar en goed te scannen en te lezen is. Geschikt voor zakelijke kantoren, express, winkels, magazijnen en andere plaatsen.

VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB
VEVOR labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm USB
Zie meer
Vergelijk met soortgelijke artikelen
Zie meer

Specificaties

Resolutie 203 DPI
Aansluiting USB
Etiketformaat 40-108 mm (1,57-4,25 inch)
Afdruksnelheid 150 mm/s (6 ips)
Type labelpapier direct thermisch
Ondersteunde apparaten computers, laptops
Compatibele systemen Windows, Mac OS, Linux
Productafmetingen (L x B x H) 200 x 79 x 83 mm (7,9 x 3,1 x 3,3 inch)
Netto gewicht 1,25 kg (2,75 lbs)
Handleiding
Vragen en antwoorden
Q: Wordt er ook software bij deze printer geleverd?
A: Ja, de software bevindt zich op de U-schijf. Noodzaak om het stuurprogramma te downloaden.
Door VEVOR op
Q: er staat in het boekje dat dit model verboden kan worden via bluetooth.. Klopt dit?
A: Ja, dat klopt.
Door VEVOR op
Bekijk alle 2 beantwoorde vragen
VEVOR
VEVOR labelprinter thermische printer 40-108mm 300DPI
Beoordeeld op
sinds ik de vevor-printer heb gekocht, is het leven gemakkelijker geworden het einde van afdrukken en uitsnijden van papieren adressen en strepen. Ik raad aan dat dit product instelbare breedtes heeft en papier herkent in één zin doet wat het moet een minpuntje de software op de telefoon kan een beetje zijn rijker 100% tevreden ...Zie meer Zie minder
Handig
Pir Coffee
Beany
Beoordeeld op
Hi All. love the printer. Really nice to have a bluetooth printer. Works perfect. Easy set-up etc. Clean printing result. ...Zie meer Zie minder
Handig
Bekijk alle 2 beoordelingen

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1