1/1

YKGSSD550220VVELLV2

VEVOR Elektrische Kabeltakel 125kg/250kg 600W Elektrische Lier met Draadloze Afstandsbediening, Electric Hoist Hijstoestel Elektrische Takel Winch met Hijsbanden 1m/2m voor Laden van Zwaar Materieel

Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Draadloze Afstandsbediening: Met deze draadloze afstandsbediening kunt u de elektrische takel bedienen om de apparatuur op te tillen, te plaatsen en te laten zakken zonder de hulp van iemand anders, waardoor u niet meer afhankelijk bent van de takel.
  • Betrouwbaar Krachtig Hijsen: De hoogwaardige koperen motor biedt een sterk vermogen dat grote kracht kan dragen zonder vervorming voor deze elektrische lier. Capaciteit enkele lijn: 275 lbs/125 kg; dubbele lijncapaciteit: 550 lbs/250 kg.
  • Eminent Vakmanschap: Deze alles-in-één elektrische lift wordt geleverd met een hoogwaardige schaal van aluminiumlegering en een sling van gelegeerd staal en zorgt voor een stabiele en duurzame werking met gegarandeerde prestaties.
  • Beveiligingstechnologieën: De eindschakelaar kan het heffen automatisch stoppen wanneer het rode blok het frame raakt, waardoor overbelasting van de ketting wordt voorkomen, wat geruststellend is in vergelijking met producten van anderen.
  • Geleverde Riemen en Tips: We bieden twee riemen voor het optillen van onregelmatige goederen. Ter verwijzing: gebruik een vierkante/rechthoekige metalen staaf om de takel te bevestigen. En de breedte en hoogte van de balk mogen de binnenmaat van de montagebeugel NIET overschrijden.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

6 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Rob Roelofs

Controlerende type : Draadloze (Afstandsbediening) ; Laad capaciteit : 600 kg ;

Top takel

Met afstandsbediening. Zat er eerst tussen te twijfelen, maar ben blij dat ik iets meer heb uitgegeven. Solide en goedwerkend product. Bedankt voor de snelle levering!

Bekijk Meer
Opvouwen

Hans Tijssen

Controlerende type : Draadloze (Afstandsbediening) ; Laad capaciteit : 200 kg ;

werkt naar behoren en snel bezorgd

Bekijk Meer
Opvouwen

Dave Crawford

Controlerende type : Draadloze (Afstandsbediening) ; Laad capaciteit : 800 kg ;

Vevor 1800lbs Electric Wire Cable Hoist Winch Engine Crane Lift Remote Control

Bekijk Meer
Opvouwen

james parkhurst

Controlerende type : Draadloze (Afstandsbediening) ; Laad capaciteit : 800 kg ;

Quality

Excellent delivery, strong and sturdy and easy to install. A real quality product

Bekijk Meer
Opvouwen

Vevor Customer

Controlerende type : Draadloze (Afstandsbediening) ; Laad capaciteit : 500 kg ;

Great product

used this to help lift componants out of a tank. Coupled with an electric hoist worked realy well.

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.