1/1

QMDMJ750WZDDT0001V2

Langnekschuurmachine wandschuurmachine plafondschuurmachine gipsplaatschuurmachine 850W 225mm

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【DUURZAME STRUCTUUR EN EFFICINTIE】- Deze elektrische excenterschuurmachine is gemaakt van kunststof en metaal en is duurzaam. Ergonomische handgrepen passen comfortabel. Gemakkelijk te gebruiken met toegankelijke schakelaars. Variabele snelheid met 6 niveaus: 800-1750 rpm Een pure koperen motor levert een vermogen van 850 W. Je kunt het zelf proberen in plaats van iemand te betalen om het af te maken.
  • 【HEAVY-DUTY SCHUURKOP】- De elektrische excentrische schuurmachine heeft een uniek borstelkussen dat stof volledig absorbeert en de muur beschermt. Het borstelsegment is afneembaar voor beter schuren tot aan de rand. De horizontale afwijking wordt automatisch gecorrigeerd en glad en eenvoudig geschuurd. Schuurpapier diameter: 225 mm.
  • 【TELESCOPE FRAME & FOLDABLE】 - De slijpmachine voor schilderen is handig voor het slijpen van het plafond met een uitschuifbaar handvatontwerp, van 1,4 m tot 1,8 m, waardoor verschillende slijpwerkzaamheden op hoogte mogelijk zijn. Het kan gemakkelijk worden opgevouwen voor opslag en transport, wat ruimte bespaart.
  • 【LED-LICHT & ACCESSOIRES】- Deze excenterschuurmachine is uitgerust met LED-verlichting op het handvat om de helderheid op de donkere werkplek te verbeteren. Het wordt geleverd met 6 verschillende schuurpapieren, een stofslang van 2 m, handschoenen, koolborstels en montagegereedschap.
  • 【BREDE VEELZIJDIGHEID】- Het gereedschap is geschikt voor het schuren en polijsten van gipsplaten, plafonds, binnen- en buitenmuren, lijmen en losse pleister voor commercieel en thuisgebruik. Het is ideaal voor beginners, huishoudens of professionele schuurklussen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.