1/1

KHDJXXS250-000001V0

Vevor Snelwissel-gereedschapshouder Quick Change Tool Post Houder Kit 250-000

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM MATERIAAL】 - De draaibank snelwisselbeitelhouder is gemaakt van stijf en duurzaam # 45 staal en compact. De afwerking is slijtvast en ziet er mooi uit.
  • 【HOGE PRECISIE】 - De gereedschapspost heeft een strikte nabewerking en onderzoek ondergaan om de stevigheid en nauwkeurigheid binnen 0,01 mm te garanderen. Ze zijn perfect voor gereedschappen op draaibanken.
  • 【HOGE EFFICIËNTIE】 - De gereedschapshouderset voor draaibank bevat een gereedschapspaalbasis, een draai- en gereedschapshouder, een kottergereedschaphouder, een kotterbaar-gereedschapshouder, een universele gereedschapshouder en een kartelgereedschaphouder.
  • 【GEHUMANISEERD ONTWERP】 - De snelwisselbeitelhouder wordt in het midden vastgedraaid met een schroef. U hoeft geen tijd te verspillen aan vulplaatjes. De vervanging van het gereedschap wordt eenvoudiger voor de rest.
  • 【BREDE TOEPASSING】 - De gereedschapshouder wordt veel gebruikt op gewone en CNC-draaibanken en vervangt de traditionele typen voor hogere efficiëntie en meer functies.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.