1/1

XCZXJMY32A0000001V0

32mm Worst Bindende Machine Rvs Handmatige Worst Bindende Draad Machine

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【304 ROESTVRIJ STAAL】- Verstelbare worstlengte. Productieoutput: 50-60 stuks/minuut, worstdiameter: φ 0-32 mm. Onze worstverbindingsmachine is gemaakt van 304 roestvrij staal en is duurzaam, roestvrij, slijtvast, onschadelijk voor de gezondheid en vereist een probleemloze reiniging.
  • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】- Met een comfortabele handgreep en precisie-uitrusting is deze handmatige worstbindmachine gemakkelijk te gebruiken, rolt soepel en bespaart moeite. Het desktopontwerp is ruimtebesparend en stabiel tijdens het werk.
  • 【WINDING TYPE】 - We gebruiken een cirkelvormige manier in plaats van de draden met de hand af te snijden. Op deze manier verbetert de productproductiesnelheid van de kleine verwerkende industrie, en kan de kosten worden bespaard en de onnodige problemen van grote faciliteiten worden verminderd.
  • 【VERWISSELBARE LIJNEN】 - Naast de machine bieden wij u ook twee rollen lijn, montagegereedschap en CD aan. Monteer de spoel op de spoelopstelling en ga aan de slag - de beste handmatige worstkoppelingsmachine voor kleine tot middelgrote levensmiddelenbedrijven.
  • 【BREDE TOEPASSING】- Deze handmatige worstomhulselbindmachine is geschikt voor thuis en commercieel gebruik in supermarkten, slagerijen, restaurants en gezinnen enz. Geschikt voor het binden van allerlei soorten worst voor u en uw gezin.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.