Gratis Bezorging
30 Dagen Probleemloos Retourneren
12 Maanden Garantie
Populair

Geen resultaten

Commerciële Broodroosters met Transportband

Koop VEVOR commerciële transportbandbroodrooster om de productiviteit te verhogen


Wat een drukke ochtend is het in je restaurant! De heerlijke geur van verse koffie die de lucht vult, vult de lucht tussen de klanten die wachten op hun ochtendontbijt. Tijdens de keukenspits racet uw personeel tegen de klok en is de broodrooster het meest waardevolle apparaat in uw eetcafé. De VEVOR commerciële broodrooster met lopende band komt op de markt als een revolutionair stuk kookspullen voor eten en service van restaurants. Met een uniek concept is deze broodrooster met lopende band ontwikkeld voor drukke ontbijtbuffetten en is hij ontworpen om continu hoeveelheden geroosterde sneetjes brood te produceren met een vooraf ingestelde transportsnelheid.


Het nauwkeurig roosteren van dit product is een van de sterke punten, en dit gebeurt consequent batch na batch. Bovendien garandeert de stevige constructie dat hij zelfs in de drukste keukens meegaat. Zeg nee tegen het tijdperk van de pop-up broodroosters, die uw toast misschien niet bezorgen. In plaats daarvan kunt u kiezen voor de VEVOR Commercial Conveyor Toaster die u zal helpen uw ontbijtservice naar een hoger niveau te tillen. Laten we nu verder gaan om meer te ontdekken.


Soorten transportbandbroodroosters die we hebben


De markt wordt overspoeld met broodroosters. Alle broodroosters met transportband vallen in twee categorieën. Laten we ze verkennen.


Broodroosters met doorlopende transportband


De continu-feed broodroosters zijn geschikt voor het roosteren van grote hoeveelheden brood in korte tijd. Ze beschikken over een commercieel transportbandsysteem dat continu sneetjes brood of andere bakkerijproducten door de roosterkamer voert. Terwijl het brood langs de lopende band beweegt, komt het onder de warmte-elementen terecht die elk sneetje gelijkmatig roosteren. Deze broodroosters kunnen honderden sneetjes brood en bagels tegelijk roosteren, terwijl sommige modellen er bijna honderd tegelijk kunnen roosteren.


De broodroosters met een doorlopende aanvoerband zijn perfect voor snelle hoeveelheden geroosterde bagels en brood, daarom zijn ze een goede keuze voor drukke horecagelegenheden. De gebruikte transportbanden zorgen ervoor dat elk stuk brood gelijkmatig wordt geroosterd, zonder dat er mogelijk ongelijkmatig geroosterd brood ontstaat. Broodroosters met doorlopende transportband kunnen verschillende instelbare instellingen hebben voor bakkerijproducten, zoals gesneden brood, geroosterde bagels, enz.


Broodroosters voor batchtoevoertransportbanden


Broodroosters met batchtoevoertransportband zijn de ideale optie voor activiteiten waarbij kleine hoeveelheden geroosterde items tegelijk moeten worden verwerkt. In tegenstelling tot broodroosters met continue invoer, hebben broodroosters met batchtoevoer een ingangspunt waar een specifiek aantal sneetjes brood of andere banketproducten worden neergelegd voordat ze worden geroosterd. De transportband brengt de producten naar de roosterkamer en roostert ze gelijkmatig.


Broodroosters met batchtoevoerband zijn geschikt voor werkzaamheden met een wisselende werklast, omdat ze zijn ontworpen om een kleiner aantal sneetjes brood tegelijk te roosteren. Meestal hebben deze broodroosters een kleine, compacte voetafdruk en zijn ze dus ideaal voor keukens waar de ruimte beperkt is.


Dingen om te overwegen bij broodroosters met transportbanden


Neem even de tijd om na te denken over de keuze die u gaat maken. Houd bij het kiezen van uw broodrooster rekening met de volgende factoren.


Verstelbare instellingen


Wanneer u een commerciële broodrooster met een transportband kiest, is het verstandig om te zoeken naar modellen waarbij u de instellingen kunt aanpassen aan verschillende soorten bakkerijproducten, zoals verschillende diktes gesneden brood en bagels. Met dit element kunt u uw menu diversifiëren en ervoor zorgen dat al uw producten een vergelijkbare nasmaak krijgen.


Transportsnelheid


De transportsnelheid van de commerciële broodrooster is van groot belang om de productiviteit tijdens piekuren hoog te houden. De snelheidsaanpassingsfunctie is een voordeel dat op uw checklist zou moeten staan bij aankoop van de grill. Hiermee kunt u een duur instellen op basis van het aantal bestellingen en het gewenste roosterniveau.


Capaciteit


Bepaal de grote volumecapaciteit van de toastmachine met transportband om er zeker van te zijn dat deze kan voldoen aan de behoeften van uw etablissement, vooral tijdens ontbijtbuffetten. Zorg ervoor dat u genoegen neemt met een broodrooster met een laadcapaciteit die precies past bij uw verwachte productiebelasting, zodat de overbelaste machines soepel blijven werken.


Duurzaamheid


Investeer in een professionele broodrooster met lopende band, gebouwd om lang mee te gaan en een stevige constructie te hebben. Het heeft er een die constant gebruik in de commerciële keuken tolereert. Een dergelijke behuizing garandeert duurzaamheid en vermindert de uitvaltijd die gepaard gaat met het repareren of vervangen van de onderdelen.


Sleufgrootte


Tegelijkertijd moeten de sleuven van de commerciële broodrooster ruim genoeg zijn voor verschillende maten bakwaren, waaronder eventueel dikkere sneetjes brood en bagels. Deze optie geeft het restaurant een voorsprong door de mogelijkheden te vergroten en de klanten te laten genieten van een verscheidenheid aan menu-items.


Onderhoud van transportbandbroodrooster


Regelmatig onderhoud van een broodrooster met transportband is van vitaal belang in een restaurant of elke commerciële omgeving om ervoor te zorgen dat deze effectief blijft werken gedurende een lange levensduur. De belangrijkste preventieve maatregel is ervoor te zorgen dat de transportband en de verwarmingselementen niet altijd vervuild zijn met kruimels en vuil. Zorg er aan het einde van elk gebruik voor dat de broodrooster volledig is afgekoeld en maak hem vervolgens schoon met een spons of een vochtige doek. Besteed bijzondere aandacht aan de transportband en zorg ervoor dat deze soepel beweegt zonder onverwachte stops.


Onderzoek de broodrooster regelmatig op tekenen van slijtage, bijvoorbeeld gerafelde draden of beschadigde verwarmingselementen, en los eventuele problemen op om verdere schade te voorkomen. Zorg ervoor dat de groeven van de bewegende delen, zoals de transportband, worden gesmeerd volgens de aanbevelingen van de fabrikant om een soepele werking te bevorderen. Volg daarnaast de onderhoudsinstructies in de gebruikershandleiding van de broodrooster om de beste prestaties en veiligheid te bereiken.


Top VEVOR transportbandbroodroosters


Nu krijgt u de beste heavy-duty VEVOR-broodroosters te zien. Kijk rond en kies jouw pasvorm.


Broodrooster voor 150 plakjes


Dit Broodrooster voor 150 sneden is op maat gemaakt voor gebruik in hectische commerciële keukens en is een must-have voor snel en nauwkeurig roosteren. Deze robuuste restaurantbroodrooster kan 150 plakjes snijden en is perfect geschikt voor cafés, buffetten en koffiebars wanneer de ochtenddrukte begint. De zeven instelbare snelheden en drie roostermodi bieden uiterste nauwkeurigheid bij het bepalen van de kleur en knapperigheid van uw brood.


Het maakt niet uit of je het licht en goudbruin wilt of zin hebt in een knapperige en knapperige variant; deze broodrooster levert elke keer hetzelfde resultaat. De geur van geroosterd brood, dat warm en goudbruin is, zorgt voor een fijne sfeer, terwijl het gebruiksvriendelijke en handige ontwerp het gebruik in de keuken eenvoudig maakt. Verbeter de ervaring van klanten met deze krachtige commerciële broodroosters.


Broodrooster met 450 plakjes


Onze reclame Broodroosters met 450 plakjes zijn gemaakt van roestvrij staal van voedingskwaliteit, dat corrosiebestendig en duurzaam is. Dit betekent dat ze een lange levensduur hebben. Of u nu 150 of 450 sneetjes per uur serveert, onze hoogwaardige broden zullen uw gasten snel in verrukking brengen. Ook de transportsnelheid en de temperatuur van de verwarmingsbuis, die eenvoudig instelbaar zijn, voldoen aan verschillende smaken.


Een verwijderbare kruimellade vereenvoudigt het schoonmaken op deze manier, en gaten voor warmteafgifte zorgen voor een efficiënte warmteafvoer. Het premium kettingnet is ontworpen om brood zonder wrijving te transporteren en biedt plaats aan verschillende broodsoorten, van traditionele sneetjes brood tot bagelhelften en donuts. Hij is compact, multifunctioneel en het meest geschikt voor restaurants, buffetten en coffeeshops.


Broodrooster voor 300 plakjes


Roestvrij staal, gebruikt om onze te maken Transportband voor 300 sneetjes broodrooster, garandeert duurzaamheid en uniform roosteren. Het reinigingsproces verloopt moeiteloos door het verwijderen van de kruimellade, die gemakkelijk toegankelijk is en wordt bediend met een aantal eenvoudige knoppen. Het is uitstekend geschikt voor de meeste omgevingen, zoals restaurants, bakkerijen en ontbijten voor het hele gezin, en heeft 840 roestvrijstalen verwarmingselementen voor efficiëntie.


Het 304 roestvrijstalen kettinggaas vormt de basis van de efficiëntie van het roosteren van brood en zorgt ervoor dat het brood soepel beweegt. De knoppen passen het geroosterde niveau en de modi aan. De verwarmingselementen worden afzonderlijk ingesteld om aan de bakbehoeften te voldoen. De combinatie van hitte- en corrosiebestendig roestvrij staal, uitgerust met warmteafvoer aan de achterkant en gebruiksvriendelijke schakelaars, maakt hem stevig. De gladheid en het lage residugehalte verminderen de tijd die u kwijt bent aan schoonmaken na elk gebruik.


Broodrooster voor 2 sneetjes


Ons broodrooster voor twee sneetjes 825 W is klaar om in 4 minuten het gewenste roosterniveau te bereiken op een van de vijf bruiningsniveaus. Een unieke dubbelzijdige naar buiten gerichte verwarmingsmodus zorgt voor gelijkmatig roosteren. De broodrooster van ons bedrijf is gemaakt van roestvrij staal en heeft twee brede sleuven, elk met een breedte van 4,5 cm en een automatische centreerfunctie voor verschillende broodvormen. Drie bakfuncties – ontdooien, bagel en annuleren – maken het leven van bakkers gemakkelijker door tegemoet te komen aan verschillende behoeften.


Dit komt omdat de buitenkant is gemaakt van roestvrij staal, wat duurzaamheid en eenvoudige reiniging garandeert. De klassieke stijl past perfect bij elk keukendecor. We worden niet langer gestoord door gemorste kruimels of de moeilijkheid om toast uit de broodrooster te krijgen. Dit gedoe is verleden tijd dankzij de afneembare kruimellade en het met een hendel geactiveerde roosteropvangsysteem.


4-delige broodrooster


Onze machtige 1650W vierdelige broodrooster sluit zich aan bij de gelederen met de mogelijkheid om het gewenste bruiningsniveau in slechts 4 minuten te bereiken met vijf bruiningsniveaus. Tweerichtingsbranden wordt uitgevoerd door constante verwarming van alle kanten zonder omdraaien. Onze roestvrijstalen broodrooster met automatische centrering en de vier verstelbare 1,5" brede sleuven maken het bakken van elke gewenste broodvorm mogelijk. Profiteer van de mogelijkheid om verschillende roosteropties afzonderlijk te maken met individuele knopbedieningen voor verschillende soorten brood.


Onze broodrooster is ontworpen met het oog op robuustheid en is gemaakt van roestvrij staal, en een snelle reiniging is ook een voordeel. Het unieke aan zijn klassieke uitstraling is dat hij bij elk keukendecor past. Geen huiveringwekkende momenten meer bij het uitnemen van de toast, maar gewoon een door een hendel geactiveerde roosterophaalfunctie en een afneembare kruimellade, zodat schoonmaken een plezier wordt.


Waarom VEVOR voor een broodrooster met transportband?


Bij het selecteren van een betrouwbare commerciële broodrooster met transportband is VEVOR de beste optie. Als productassortiment biedt VEVOR verschillende typen, waaronder pop-up broodroosters, commerciële broodroosters en broodroosters met lopende band, allemaal ontworpen om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen. VEVOR commerciële transportbandbroodroosters staan bekend om hun betrouwbare constructie. Deze hoge kwaliteit zorgt ervoor dat een restaurantbroodrooster opvalt in de drukke restaurantomgeving. Daarnaast zijn het de scherp geprijsde producten van VEVOR die u hoge kwaliteit bieden zonder veel geld uit te geven. Sluit geen compromissen – VEVOR biedt de beste broodrooster voor restaurants, zodat u het verschil kunt voelen. Actie is nu! Til uw keuken naar een nieuw niveau met VEVOR!


Veelgestelde vragen over transportbandbroodrooster


Vraag 1: Wat is de gemiddelde transportsnelheid van commerciële broodroosters?


A1: De snelheid van een commercieel model van een broodrooster met transportband kan verschillen, afhankelijk van de samenstelling en het model. Fabrikanten van deze broodroosters ontwerpen ze meestal om grote werklasten aan te kunnen, wat betekent dat ze zijn uitgerust met snelle transportbanden om aan de vraag te kunnen voldoen. Specifieke modellen hebben instelbare transportsnelheden die bedoeld zijn om het perfecte bruinheidsniveau te garanderen, afhankelijk van de werkelijke behoefte.


Vraag 2: Hoeveel sneetjes brood verwerken de lopende broodroosters commercieel per uur?


A2: Transportbandbroodroosters in het bedrijfsleven zijn ontworpen als productieapparatuur voor grote volumes en kunnen elk uur honderden of duizenden sneetjes brood roosteren. Het aantal sneetjes per uur hangt precies af van factoren als de grootte van de broodrooster, de snelheid van de transportband en de dikte van de sneetjes brood.


Vraag 3: Kunnen commerciële broodroosters met transportbanden ook brie-plakken en andere verschillende soorten brood verwerken?


A3: De meeste broodroosters die in commerciële etablissementen worden gebruikt, zijn breed genoeg voor verschillende broodformaten, van dunnere sneetjes tot dikke ambachtelijke sneetjes. Dankzij deze flexibiliteit kunnen alle broodsoorten op de best mogelijke manier worden geroosterd.