1/1

GQKJTPN12--13ZQDBV0

VEVOR Pijpuitklinker Tube Notcher Kit 0-60 Graden met 13 st. Bimetaal 2 Boren

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Snel Zagen: De buisuitklinker is voorzien van nauwkeurig geslepen zaagtanden. Het kan een soepel en snel snijden bereiken. Met een superieure snijkant van snelstaal is de incisie netjes. Een stevig en duurzaam stalen frame houdt uw werkstuk tijdens het gebruik vast.
  • Stevige Constructie: De solide, corrosiebestendige aluminium basis, stalen spindel en bronzen bus zorgen ervoor dat de buis- en pijpuitklinker jarenlang kan werken zonder kapot te gaan. Trouwens, het is licht en draagbaar.
  • Gehumaniseerd Ontwerp: Deze uitsnijder voor buizen kan flexibel ronde sneden maken in buizen en buizen van allerlei vormen in elke hoek van 0-60 graden. De draaibare voet is geschikt voor elk horizontaal oppervlak, aanpasbaar aan elke werktafel.
  • Complete Set: Bevat een pijpuitklinker, 10-gatszagen: 3/4 inch - 2-1/2 inch voor behoeften in verschillende situaties, twee boren en reserve-pilootboren voor vervanging, een grote doorn, een kleine doorn en een gereedschapskoffer voor eenvoudig opbergen (samen met een inbussleutel)
  • Brede Toepassing: Als een handig hulpmiddel voor het maken van geweldige verbindingen voor schone, veilige lassen, kan het met elke standaard boormachine werken. Bovendien is onze pijpuitklinker aanpasbaar aan een grote verscheidenheid aan ronde frezen, gatenzagen en freesbits.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.