SLQYC2255GPM7B1HGV0

VEVOR zandfiltersysteem 55GPM stroomfiltersysteem 558,8 mm zandfilter 1-1/2 inch inlaat/uitlaat diameter filtertank HDPE filterpomp 7-weg meerwegklep zandfilterpomp 506x506x855mm
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.
Maximaal ontwerpdebiet: 55 GPM
QTY: 1
Winkelkar
Koop nu
Toevoegen aan offerte
Gratis retour.Details
Toevoegen aan verlanglijst
Over dit artikel
  • Uw ongerepte zwembad wacht op u: Bent u het beu om met zand in uw zwembad om te gaan? Het zandfilter van VEVOR helpt je hierbij. Met een maximaal debiet van 55 GPM kan dit filter de waterzuiverheid verbeteren en een optimale filtratie garanderen. Dankzij de mogelijkheid om snel door een heel zwembad te gaan, kunt u genieten van een veilige en verfrissende zwemervaring zonder zand en andere verontreinigingen.
  • Robuust ontwerp: ons inbouwzandfilter voor zwembaden is gemaakt van duurzame, corrosiebestendige polymeermaterialen, waardoor langdurige prestaties en een langere levensduur worden gegarandeerd. Ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren onder alle weersomstandigheden, is het de efficiënte en kosteneffectieve keuze voor uw filtratiebehoeften.
  • 7-weg multipoortfilter: met 7 verschillende functies is onderhoud nog nooit zo eenvoudig geweest. Ons zandfilter voor in de grond geplaatste zwembaden is uitgerust met een reeks modi, waaronder filter-, terugspoel-, spoel-, recirculatie-, afval-, winter- en gesloten modus, waardoor u uit een verscheidenheid aan opties kunt kiezen. Voor optimale prestaties adviseren wij het gebruik van korrel 20 zand.
  • Eenvoudig onderhoud en installatie: de aftapplug vereenvoudigt het winteronderhoud door het water langzaam door de leidingen te laten stromen, waardoor bevriezing wordt voorkomen. De zandfiltertank wordt geleverd met schroefdraadaansluitingen en 1-1/2" inlaat-/uitlaataansluitingen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Bovendien bevat de duidelijke gebruikershandleiding stapsgewijze instructies waarmee u het filter in slechts enkele minuten kunt installeren!
  • Voldoe aan al uw zwembadbehoeften: Of u het zwembad nu thuis of voor uw bedrijf installeert, VEVOR is een naam waarop u kunt vertrouwen. Onze zwembadzandfilter is veelzijdig en geschikt voor diverse boven- en in de grond gelegen zwembaden, waaronder zwembaden op de binnenplaats, binnenvillazwembaden, fitnesszwembaden en hotelzwembaden.
Zie meer Zie minder

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving
Belangrijkste kenmerken
Ons zandfilter voor het inbouwzwembad is gemaakt van robuust, corrosiebestendig polymeermateriaal. Het is in de zomer bestand tegen de zonnestralen en is daardoor duurzamer.
De zandfilter voor inbouwzwembaden bereikt perfect optimale filterprestaties met zijn 7 functies: filteren, terugspoelen, spoelen, circulatie, afval, winter en gesloten.
Met de hoogwaardige manometer kunt u gemakkelijk de druk van het zwembadfilter tijdens bedrijf controleren. Bovendien zorgt de geavanceerde full-flow-technologie voor uitstekende filtratieprestaties.
VEVOR zandfiltersysteem 55GPM stroomfiltersysteem 558,8 mm zandfilter 1-1/2 inch inlaat/uitlaat diameter filtertank HDPE filterpomp 7-weg meerwegklep zandfilterpomp 506x506x855mmVEVOR zandfiltersysteem 55GPM stroomfiltersysteem 558,8 mm zandfilter 1-1/2 inch inlaat/uitlaat diameter filtertank HDPE filterpomp 7-weg meerwegklep zandfilterpomp 506x506x855mm
Zie meer
Vergelijk met soortgelijke artikelen
Zie meer

Specificaties

Artikelmodelnummer 2504BX
Productspecificatie 22"/558,8 mm
Maximale stroom 55 GPM
Productmateriaal HDPE
Diameter inlaat/uitlaat 1-1/2"
Productgewicht 9,8 kg
Totale afmetingen (L x B x H) 506 x 506 x 855 mm
Handleiding
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1