1/1

YJDCHH10X2.8M0001V0

10M Yoga Hangmat Antenne Zijde Stof Antenne Yoga Zijde Set Antenne Dans Rood Geel

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【EEN COMPLETE KIT】 - Je krijgt alles wat je nodig hebt voor een luchtdans thuis, in de studio of buiten. Je aerial yoga floss kit bevat: 1 10m polyester floss, 2 karabijnhaken, 1 universele ring, 1 daisy chain, 1 plafondhaak en 4 schroeven. Koop voor een yogahangmat of schommel een extra plafondhaak of gebruik je oude.
  • 【ZACHTE EN DUURZAME STOF】- 100% polyester luchtzijde stof met elegante kleur is zacht, glad, gemakkelijk vast te pakken, meet 10 m lang en 2,8 m breed. Acrobatische zijde met een hoge duurzaamheid en sterkte is geschikt voor zowel beginners die leren klimmen als ervaren droppers.
  • 【 KLIMHARDWARE 】 - De gelegeerde stalen schroefkarabiners met een draagvermogen van 25kN en de Magaluma-afdaling met 50kN zijn veilig en stevig. Met de Aviation Magaluma Swivel 30kN kun je genieten van de vrijheid van oneindige soepele rotaties door ervoor te zorgen dat de zijde zichzelf niet verdraait. Een stalen plafondhaak en vier schroeven werken goed voor een betonnen constructie. Met de madeliefjesketting kan de air silk kit om een vaste tak worden bevestigd.
  • 【GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN EN TE DRAGEN】 - Premium hardware om u te helpen bij het maken van de eenpuntsopstelling voor luchtdans. Geschikt voor plafonds van meer dan 3,5 m. Eenvoudig te installeren op zichtbare balken, takken, antennes, leidingen en balken. Makkelijk binnen of buiten op te zetten. Met een mooie tas met trekkoord kun je hem overal mee naartoe nemen om te oefenen of op te treden.
  • 【BREDE TOEPASSING】- De antenne-zijdekit is perfect voor gebruikers van alle niveaus die thuis of in de studio willen vliegen. Het Ariel Silk Device kan je flexibiliteit, balans, yogahoudingen en kernkracht verbeteren. Deze antenneset is ook geschikt voor anti-zwaartekracht yoga hangmat of aerial yoga hangmat zolang je een extra plafondhaak en schroeven hebt.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.