1/1

YXAPDSFZDQCDJEZCNV0

VEVOR Werkplaatskruk Monteur Werkplaats Stoel met Wielen 135 kg 56-66 cm Hoogte

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 300 LBS Rolling Gear Seat: De garagekruk zou geweldig zijn voor alle projecten waar je voor moet bukken. Je kunt gaan zitten en werken in plaats van te hurken. Het bespaart je energie en maakt het gemakkelijker en sneller om je werk te voltooien.
  • 56-66 cm Hoogtebereik: U kunt de hoogte van de kruk snel aanpassen via de hendel voor automatisch verhogen, van 56-66 cm. Het in hoogte verstelbare ontwerp kan worden aangepast aan verschillende gebruikers en verschillende projecten.
  • Bewaar en Organiseer Uw Uitrusting: Met een blad dat direct onder de stoel is geplaatst, houdt een gesegmenteerd gereedschapsblad uw apparatuur binnen handbereik. In de draaiende opbergbak kun je gemakkelijk gereedschap zoals een schroevendraaier, microvezeldoekjes, sponzen enz.
  • Duurzame Zwenkwielen en Remmen: Onze mechanische rolkruk heeft vijf 5 inch zwenkwielen voor maximale mobiliteit. Twee van de zwenkwielen hebben een remmechanisme dat handig is bij het werken op een hellende oprit.
  • Ga Zitten: Het kussen van deze reparatiekruk verbetert je werkgeluk. De dikte van het kussen is vol en het is niet gemakkelijk in te klappen. Met een rugleuning voel je je na lang zitten niet vermoeid. U zult niet buigen of doorzakken; het is zeer duurzaam om te bouwen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.