1/1

HSGLJGCKXCDBDZBARV0

VEVOR Werkplaatskruk Monteur Werkplaats Stoel met Wielen 136 kg Instelbaar Geel

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 300 LBS Rolling Garage Stool: Als u veel tijd in een garage of winkel doorbrengt, is het zeker de moeite waard om te investeren in een ergonomische rollende winkelkruk. De garagekruk zou geweldig zijn voor alle projecten waar je voor moet bukken. Je kunt gaan zitten en werken in plaats van te hurken. Met deze capaciteit van 300 lbs kan een volwassene veilig gaan zitten. U kunt buitenklussen veel gemakkelijker afmaken.
  • 24-28,7 inch Hoogtebereik: U kunt de hoogte van de kruk snel aanpassen via de hendel voor automatisch verhogen, van 61 cm tot 73 cm. Het in hoogte verstelbare ontwerp kan worden aangepast aan verschillende gebruikers en verschillende projecten. Of u nu de bovenkant van de auto of de onderste banden wilt vegen, u kunt de hoogte van de stoel aanpassen om de belasting van uw rug en knieën te verminderen.
  • Bewaar en Organiseer Je Uitrusting: Onze rollende kruk wordt geleverd met een eigenaardig ontwerp dat het opslagprobleem heeft opgelost. Met de onderplank van draadrooster met industriële sterkte kunt u uw apparatuur ordenen en binnen handbereik houden. Plaats een opbergvak in de voetensteun!
  • Duurzame Zwenkwielen en Remmen: Deze rollende garagestoel wordt geleverd met 4 stuks 360-graden zwenkwielen met een diameter van 3 ". Deze zwenkwielen, in combinatie met het gladde vinyl, en 2 stuks zwenkwielen uitgerust met remmechanisme, zijn behoorlijk veilig bij het werken aan een hellende oprit.
  • Ga Zitten: De rollende stoelkruk is gebouwd om lang mee te gaan. De getextureerde vinyl stoelbekleding is bestand tegen scheuren en scheuren. Het frame is gemaakt van staal en hoogwaardig kunststof. Het kan zonder problemen 300 lbs bevatten. Dus als u een comfortabele en duurzame zitoptie nodig heeft voor uw reparatiewerkplaats, garage of huis, dan kunt u deze bekijken.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.