1/1

LPHMTCJ-D1X851P7QV0

VEVOR Motorfiets Wiel Balancer Zwarte Motorfiets Band Wiel Balancer 8"-22" Motorfiets Wiel Balancer Balancing met Minder Dan 2g Balansnauwkeurigheid voor het Balanceren van de Meeste Voertuigwielen

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【WHEEL BALANCER ADAPTER】 - De wieladapter is een accessoire dat geschikt is voor wielbalanceermachines. Het is bevestigd met bouten en verbonden met de balancer, roterend door een cirkel om het ongebalanceerde vectorpunt van de band te grijpen, wat handig is voor bandenonderhoud en balans.
  • 【14 MM SCHROEFSHAFT】 - De asdiameter is 14 mm, geschikt voor banden met een diameter van 8"-22". Onze wielbalancer voor motorfietsen bestaat uit hoogwaardig staal en draagbare vezelkunststof, waardoor onze armatuur zeer duurzaam en stabiel is.
  • 【MOTORWIELKLEM】 - Kunststof klemmen en sterke rekveren maken het gemakkelijk om de maat van de klemmen aan te passen en je banden perfect in te wikkelen. Door de diameter van het installatiegat van 16 mm kan het armatuur soepel op de balansas worden bevestigd.
  • 【EENVOUDIGE INSTALLATIE】 - De wielbalanceradapter kan worden geïnstalleerd als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan. De spindelschroef van de balancer kan worden verwijderd en de binnendiameter van het installatiegat is 10 mm/16 mm. De flens van de balancerspindel heeft montagegaten of kan later worden geponst voor het bevestigen van de klem.
  • 【UITGEBREIDE TOEPASSING】 - Deze professionele staande wielbalancer voor motorfietsen is een perfecte hulp. Met zijn hulp kunnen banden sneller en nauwkeuriger worden geïnstalleerd en uitgebalanceerd. Het wordt veel gebruikt in motorreparatiewerkplaatsen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.