1/1

FCBSDMHS1X13MX08KV0

VEVOR Ontkoppelingsplaat Mat Afdichtingsvel PE 1x13 m Waterdicht Membraan 0,26mm

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Duurzaam PE-materiaal: Artikelgrootte: 1 x 13 m; Kleur: grijs; Dikte: 0,26 mm. Het drielaags ontworpen waterdichte membraan heeft een kern van gemodificeerd polyethyleen met aan beide zijden non-woven polypropyleen, dat sterk en scheurvast is en jarenlang kan worden gebruikt.
  • Water- en Dampondoorlatend: dit douchemembraan is compatibel met tegel-, keramiek- of stenen wandtegels, waardoor er geen waterophoping onder uw tegels ontstaat en verdere schade veroorzaakt.
  • 10 mil Dik en Snijdbaar: Dikte: 0,26 mm. Onze membraanrol is zeer flexibel, waardoor het gemakkelijk in reepjes te knippen is met een schaar of een papiersnijder. Handig voor het afdichten van hoeken.
  • Eenvoudig te Installeren: Het is aan beide zijden gemaakt van fleece. Het membraan voor tegels kan worden verankerd met een ongewijzigde dunne mortel. We raden aan om het membraan achter de tegels van je douchewanden en -vloeren te plaatsen. Een groot dekkingsgebied van ongeveer 13 ㎡.
  • Veelzijdig Gebruik: ideaal voor badkamers, stoombaden, sauna's, keukens, enz. Dit waterdichte tegelmembraan kan voorkomen dat water of damp binnendringt in tegels, keramiek of houten vloeren en voorkomt dat er scheuren in de tegels ontstaan.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.0
4.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Kevin

Make sure to order enough product before your project.

Pretty good membrane to used in the shower

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.