1/1

YYCM6MYXBU0000001V0

VEVOR Zwembadafdekking Winterafdekking Rond 6m Zwembadafdekking Blauw

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【 HOGE KWALITEIT PVC-MATERIAAL 】 - VEVOR zwembadafdekking is gemaakt van zacht en sterk PVC-materiaal. De zwembadafdekking is niet genaaid maar geïntegreerd voor extra duurzaamheid. De touwen met connectoren zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik.
  • 【 6 M RONDE POOL COVER 】 - De zwembadafdekking in de grond heeft een diameter van 19,6 voet, geschikt voor een diameter van 18,7 voet. Zwembad, past perfect bij de grootte van het zwembad. De afdekking van het zwembad kan worden vastgedraaid met minimale tot geen vouwen of vouwen. Het kan verdamping verminderen om water te besparen.
  • 【 VERBETERDE BESCHERMING 】 - De veiligheidsafdekking van het zwembad kan het gewicht van twee volwassenen en een kind dragen. Het kan voorkomen dat kinderen en huisdieren verdrinken, terwijl het uw zwembad beschermt tegen vuil, bladeren en puin en het water schoon houdt.
  • 【 EENVOUDIGE INSTALLATIE 】 - De zwembadafdekking wordt over het zwembad ondersteund door installatiekabels die aan de PVC-afdekking zijn bevestigd. Het ene uiteinde is verankerd met verwijderbare ankerbouten. Het andere uiteinde heeft geschikte connectoren waarmee de veiligheidsafdekking over het zwembad kan worden gespannen.
  • 【 BREDE TOEPASSING 】 - De zwembadafdekking is geschikt voor alle soorten zwembaden, zoals huis, tuin, hotel, techniek, enz. Het zorgt ervoor dat het openen van uw zwembad in het voorjaar gemakkelijker en handiger is.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.