1/1

SNLZSLZYGL5FT1GTPV0

VEVOR Trapleuning Kit 0-5 Stappen Buiten Trapleuning 152,8 x 91 cm Pijp Trapleuning van Aluminium met Voorgeboorde Gaten en Alle Benodigde Expansiebouten, 70 kg Laadvermogen voor Huizen Tuinen Zwart

Kleur: zwart
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Flexibele Leuning Met 0-5 Treden: Productafmetingen: 60"L x 35,8"H / 152,8 x 91 cm. Afstand tussen verticale staven: 43,7" / 111 cm. Onze trapleuning met verstelbare hoek van 0°-60° past niet alleen op 1 tot 5 treden, maar kan ook op een vlakke ondergrond worden afgesteld (max. hoogte voor treden: 37,4" / 95 cm). De trapleuningset is ontworpen als een perfecte ondersteunende armsteun en zorgt voor balans wanneer uw gezinsleden op en neer gaan, vooral voor kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen die moeite hebben met traplopen.
  • Stevige Aluminium Constructie: De trapleuning maakt gebruik van robuust aluminium materiaal, hoge hardheid en duurzaamheid om zorgen over corrosie te voorkomen, zelfs bij blootstelling aan zon of regen. Met een goed gelaste techniek en geverfde technologie, heeft onze trapleuning voor buiten uitstekende en comfortabele prestaties en doet geen pijn aan je handen. Bovendien is de elegante zwarte leuning gemakkelijk schoon te maken en past hij het beste bij uw gebouwdecor.
  • Draagvermogen Van 155 Lbs: φ1,96" / 5 cm leuningbuis is stevig genoeg om max. 155 lbs / 70 kg belasting te dragen zonder vervorming, wat een extra gevoel van veiligheid voor uw gezin geeft. 5,3"L x 5,3"B / 13,5 x 13,5 cm stevige basis met vier φ0,5" / 13 mm voorgeboorde gaten die stevig kunnen worden geïnstalleerd op betonnen treden, houten treden en stenen treden voor ultieme stabiliteit en veiligheid.
  • Installatieset Om Te Monteren: De trapleuningset bevat complete accessoires en kan zonder hulp binnen enkele minuten moeiteloos worden gemonteerd. Begin met het markeren van de gewenste positie op de vloer. Boor vervolgens gaten met een boor. Zoek de gewenste hoek door de afzonderlijke bevestigingsschroeven los en vast te draaien en de basisafwerking over de bevestigingsmiddelen te plaatsen.
  • Uitgebreide Toepassing: Onze trapleuning is ontworpen om u een ontspannen en aangename stapervaring te bieden. Het is ideaal voor verschillende binnen- en buitentrappen, vooral trappen die niet aan een muur of structuur hechten, zoals veranda's, balkons, tuinen, woongebouwen, hotels, garages, enz.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.