1/1

50MMJKSWKZQ000001V2

220V 3KW Zwembad SPA Bad Hot Tub Elektrische Boiler Thermostaat

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【SMART THERMOSTAAT】- De thermostaat wordt geleverd met een temperatuursensor, die de temperatuur van het zwembadwater gevoelig kan detecteren. De heater kan zichzelf automatisch aanpassen aan de ingestelde waarde van de thermostaat. Instelbaar temperatuurbereik van 20 -40 ℃, de tijd kan vrij worden aangepast.
  • 【VEILIG & BETROUWBAAR】- Zodra de stroom klein is of de waterdruk onvoldoende is, schakelt het water in de thermostaatschakelaar automatisch de stroom uit om schade aan de machine te voorkomen. Verhoog de veiligheid en levensduur van de thermostatische zwembadverwarming.
  • 【DUURZAAM MATERIAAL】- De binnentank van de thermostaat is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lange levensduur zonder roest. Intern gebruik van internationale kabels, in overeenstemming met internationale normen, zonder zorgen te maken over productkwaliteitsproblemen tijdens gebruik.
  • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】- De interne circulatie van de boiler is glad zonder schuimvorming. Het is gemakkelijk te demonteren. Na de juiste installatie draait de gebruiker aan de bedieningsknop om de temperatuur aan te passen en gaat de verwarmingsindicator branden. Het water warmt automatisch op tot het door de gebruiker ingestelde niveau en houdt de temperatuur op peil.
  • 【BREDE TOEPASSING】- De werking van de warmwaterboiler is volledig automatisch en eenvoudig te bedienen. Het is geschikt voor het verwarmen van systemen met constante temperatuur, zoals kleine warmwaterbronnen, minizwembaden en bubbelbaden.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.